Minimalistisch en flexibel

Strak ontwerp voor dagelijkse routines in de badkamer

Deze droombadkamer is van alle gemakken voorzien om aan de eisen van een drukke dag te voldoen. Een puristische badkamer is de perfecte omgeving om gemakkelijk door je dagelijkse routines te bewegen, met grote én kleine badkamergenoten, samen of als toevluchtsoord. Het minimalistische design zorgt voor rust voor het oog, en de matzwarte oppervlakken vormen trendy accenten.

Puristische badkamer met hoekige vormen en matzwart.
Purisme plus matzwart

Minimalistische vormgeving, maximale flexibiliteit

Je kent de badkamer vast als plaats waar veel samenkomt: van de hectiek in de ochtend en het gevecht rond de wastafel tot de behoefte om je even terug te trekken. Deze droombadkamer biedt naast veel flexibiliteit comfort met water en voldoet aan een scala van eisen. Bovendien heeft het minimalistische design in de gezinsbadkamer een weldadige werking als het weer eens druk is. Het matzwart bij de mengkranen en douches past mooi bij het coole badkamerdesign, waar de puristische meubels en witte wanden toe behoren. Bij deze badkamer concentreren we ons op wat er echt toe doet, gepaard met de vrijheid om de badkamer volgens de eigen behoeften te gebruiken. De innovatieve hansgrohe Finoris badkamerkraan zorgt voor ongeëvenaarde functionaliteit bij de wastafel. Rainfinity douches in de douche en bij het bad maken het ingetogen badkamerdesign compleet.

Ingebouwde flexibiliteit maakt veel mogelijk

De Finoris ééngreeps wastafelmengkraan past zich in deze droombadkamer optimaal aan de dagelijkse routines aan. Dankzij de ingebouwde uittrekbare vuistdouche en de twee straalsoorten wordt het heel makkelijk om het haar boven de fontein te wassen of een trui uit te spoelen. Heb je een baby? Dan kun je je kleintje met speels gemak in de fontein in bad doen met de zachte straal van de flexibele uittrekbare vuistdouche. Voor een consistent design is de modieuze matzwarte kleur op de andere mengkranen en douches afgestemd. Het hoekige design wordt bij de Rainfinity handdouche bij het bad en de inbouw-badmengkraan doorgevoerd. De strakke lijnen zijn ook terug te vinden in de Rainfinity hoofddouche met wandaansluiting. Ze omhult het hele lichaam in een heerlijke doucheregen en kan in een straalhoek worden ingesteld. Daar worden groot en klein blij van onder de douche.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt