Voor zonaanbidders

Mediterrane badkamer met moderne inrichting en natuurlijke sfeer

Een Mediterrane badkamer vormt een fijn contrast met moderne architectuur. Vanuit de harmonieuze combinatie van grijze stenen vlakken en kleurnuances in een oker-aardetint ontstaat een warme sfeer. Een zitplek met royaal uitzicht naar buiten verbindt de ruimte met de natuur en nodigt uit om hier eens lekker de tijd te nemen. In deze ontspanningsruimte zorgt moderne technologie voor een lekkere waterflow.

Badkamer in Mediterrane stijl met kamerhoge ramen.
Warme inrichtingsstijl in de grote badkamer

Mediterraan interieurontwerp met natuurlijke accenten in de moderne badkamer

Bent u een liefhebber van moderne architectuur en wilt u ongenaakbare charme combineren met de warmte van een natuurlijke interieurstijl? Kies dan voor een inrichting met zuidelijke flair en plan een Mediterrane badkamer met warm interieur. In een ruimte met een rechtlijnige plattegrond vormen oppervlakken van sierbeton de basis voor een gemoedelijke ontspanningsplek. Van het functionele gedeelte gescheiden ontstaat een uitnodigende ontspanningsoase met een grote douchezone, een vrijstaand bad en een rechthoekig gevormd wastafelblok. Voor de kamerhoge vensterpui kan men eens lekker rustig gaan zitten om wat naar buiten te kijken. De wand van glas opent het interieur en haalt de natuur in huis. Spiegelvlakken achter de wastafel vangen het daglicht en reflecteren het vervolgens weer in de ruimte. Aardetinten harmoniëren met het robuuste karakter van steengrijs sierbeton en genereren een warme sfeer.

Rechte vormen en innovatieve functionaliteit voor modern watergenot

Met hun geometrische vormen en chroomglanzende oppervlakken benadrukken de mengkranen van de hansgrohe serie Metropol het moderne karakter van de Mediterrane inrichtingsstijl. In de inloopdouche is de grote hoofddouche Rainmaker Select met zijn witte straalplaat van glas een blikvanger. In combinatie met een qua kleur bijpassende handdouche in wit-chroom is veelzijdig doucheplezier gegarandeerd. Innovatieve technologieën zorgen hierbij voor ergonomisch comfort en een zuinige omgang met grondstoffen.

Innovatieve mengkranen in de elegante badkamer

In de elegante badkamer vormen vorm en functionaliteit een eenheid. Het overtuigende design van de vloergemonteerde mengkranen herbergt perfecte technologie voor modern waterplezier.

Mediterrane flair met op de grond genivelleerde mixers.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt