Verwarmt Scandinavië-fans

Badkamer in Scandinavische stijl met moderne ambiance en slimme technologie

Heldere vormgevingselementen zijn karakteristiek voor een badkamer in Scandinavische stijl. Een gestructureerde indeling brengt wastafel, bad en douche in één wellness-zone bij elkaar. Oppervlakken in wit en aardetinten benadrukken de natuurlijke flair van houten vloerdelen. Ingetogen vormgegeven keramiek als exponent van gereduceerd badkamerdesign en moderne mengkranen die stijlvolle accenten aanbrengen.

Moderne familiebadkamer in Scandinavische stijl.
Verwarmende flair in de badkamer

Sober en effectief badkamerdesign met een duidelijke ruimte-indeling en Scandinavische inrichting

Houdt u van ingetogen, strak badkamerdesign en wilt u de zakelijkheid van moderne architectuur met een Scandinavische inrichting combineren? Om een badkamer in natuurlijke Scandinavische stijl te creëren, is een ruimte met een heldere geometrie en veel hoogte ideaal. In een lichte ambiance met zuiver witte muren en plafonds stralen onbehandelde vloerdelen veel warmte uit. Een tussenwand in aardetinten zorgt voor kleurcontrasten en dient als achterwacht voor het bad. Ronde, sober waskommen rusten op een wastafelblad van hout en geven de ruimte een prettige nonchalance. Moderne mengkranen in glanzend chroom waarderen het ensemble op.

Scandinavische inrichting met expressieve mengkranen in de moderne badkamer

Met hun harmonieuze lijnvoering dragen hansgrohe Metris mengkranen bij aan een warme sfeer. De geometrisch evenwichtige vormen benadrukken de directheid van de Scandinavische inrichting. Glanzend chroom brengt accenten aan en zorgt voor een stimulerend contrast met de zo natuurlijk mogelijk gelaten houtoppervlakken. Toonaangevende hansgrohe technologieën maken comfortabel watergenot mogelijk en waarborgen tegelijkertijd een efficiënte omgang met water en energie.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt