Als in een tropisch paradijs

Onbegrensd comfort in de natuurlijk vormgegeven badkamer met inloopdouche

Een moderne badkamer met regendouche en natuurlijke, ruim opgezette inrichting: hier spoelen volle druppels de sleur van alledag weg. De open architectuur heft begrenzingen op en biedt veel ruimte voor uw wellness-programma. In het middelpunt staat het douchesysteem. Het is divers, ruimtebepalend en een bron van zuiver watergenot.

Moderne badkamer met douche op de vloer en open architectuur.
Omringd door water in de grote badkamer

Lekker veel bewegingsvrijheid in de moderne badkamer met inloop-regendouche

Wilt u een grote badkamer als natuurlijke leefruimte voor uw afschakelmomenten van de drukte van alledag? Gun uzelf ontspanning en geniet van het avontuur van waterovervloed in een moderne badkamer met regendouche. Met een open ruimteconcept maakt u veel ruimte voor een afwisselde wellness-oase. Groene planten creëren een natuurlijke sfeer en een rustzone met zitgelegenheid nodigt uit tot ontspannen. Uitgestrekte lijnen leiden de blik door de royaal opgezette ruimte. Een inloopdouche heft extra begrenzingen aan de bewegingsvrijheid op. Als interieurbepalend middelpunt lonkt een veelzijdig douchesysteem met overvloedig waterplezier.

Prikkelend watergenot met het comfort van een groot douchesysteem

Een regendouche onderstreept de levendige flair van natuurlijk badkamerdesign. Als centrale element van een open ruimteconcept brengen de showerpipes van hansgrohe structurerende accenten aan. De Showerpipe Rainmaker Select behoort tot de regendouches, die met intelligente technologie voor ergonomisch comfort en divers watergenot zorgen. Zowel in nieuwe als in gerenoveerde badkamers. Met zijn straalplaat met witte ondergrond laat de hoofddouche zich harmonieus in de omgeving integreren. In combinatie met het slanke frame van chroom maakt het design een elegante en lichte indruk.

Grote regendouche in de natuurlijk ingerichte badkamer

Blikvanger in de natuurlijke badkamerambiance: de hansgrohe Showerpipe Rainmaker Select overtuigt met puristische elegantie.

Grote regendouche in chroom met hoofd- en handdouche.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt