Altijd in een zonnige bui!

Natuurlijk badkamerdesign met Mediterrane flair en speciale kleuraccenten

Excentriek badkamerdesign ontstaat door het creatieve samenspel van kleuren en materialen. Een natuurlijke inrichting haalt inspiratie uit de Mediterrane stijl en combineert klassieke vormen met moderne elementen. In een badkamer met wellness-sfeer zorgt innovatieve technologie voor comfortabel en grondstoffenbesparend watergenot.

Badkamer met bronzen bad en contrasten in pastelkleuren.
Excentrieke badkamerideeën in een kleine ruimte

Extravagante badkamer met moderne inrichting en zuidelijke flair

Bent u geïnspireerd geraakt door de warme sfeer van het zuiden en wilt u voor uw badkamer een natuurlijke inrichting met excentrieke accenten? Een modern geplande of hoogwaardig gerenoveerde badkamer op een klein oppervlak wint aan ruimtelijkheid door elementaire pasteltinten. Wanden in zacht zandsteenoker en in lichtgrijs versterken het lichteffect van een klein raam en zorgen voor een Mediterrane sfeer. Lichte vloertegels in groot formaat vormen de ingetogen basis voor gewaagde accenten in brons en donkerbruin. Kleine mozaïeken met natuurlijke natuursteen-optiek zorgen bij de wastafel en als achtergrond in kleine wandnissen voor warme contrasten. Rechte badkamermeubels en de stijlvolle wandnissen bieden de badkameraccessoires ruimte en zorgen voor een opgeruimd interieur.

Innovatieve technologieën voor praktisch watergenot in de excentrieke badkamer

Een gedempt kleurdesign accentueert het vrijstaande bad en de inloopdouche van de rest van de ruimte. De aardetinten markeren de genietzones in de badkamer en benadrukken het rustige karakter van de eigen terugtrekplek. De moderne mengkranen van de serie Metris versterken met hun heldere, chroomglanzende vlakken de individualiteit van excentriek badkamerdesign. Binnenin de kranen zijn innovatieve technologieën verantwoordelijk voor comfortabel watergenot en een verantwoorde omgang met grondstoffen.

Moderne mengkraan in de natuurlijke badkamer

In een badkamer met opvallend design en een Mediterrane sfeer zijn moderne mengkranen chroomglanzende accenten die comfortabel watergenot bieden.

Fancy droom badkamer met badkuip in bronce.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt