Onberispelijke compositie in natuurtinten

Oriëntaalse badkamer levendig vormgegeven met traditionele motieven uit het Verre Oosten

In de oriëntaalse bad gaan abstracte motieven en chique kleurovergangen een decoratieve verbinding aan. De rechtlijnige inrichting maakt een moderne indruk. Kleine mozaïeken en geometrische bloemendessins zorgen voor individuele accenten. Een over het geheel genomen ingetogen kleurenconcept maakt de levendige motieven rustig en creëert natuurlijkheid. Innovatieve mengkranen en douches zorgen voor comfortabel watergenot.

Douche met grote douchekop in oosterse badkamer.
Modern Morgenland in de badkamer

Oriëntaalse inspiratie en abstract design in de badkamer

Houdt u van abstracte patronen en wilt u een moderne badkamer met oosterse flair inrichten? Laat u dan door de levendige motieven uit de Perzische badhuiscultuur inspireren. Combineer daarmee de dynamiek van oosterse ornamenten met de rust van strak gelijnde natuurlijkheid. Donker mozaïek, contrasterende wandoppervlakken in ingetogen wit en slanke randen van licht hout omvatten grote vlakken met geometrisch bloemendecor. Een stijlvol kleurenconcept met pasteltinten en aardekleuren temt het temperamentvolle interieur. Een inloopdouche breidt de ruimte uit en zorgt voor royaal doucheplezier. Het wastafelblad in licht houtdecor vormt samen met de waskom een geometrisch ensemble. De heldere vormen verschaffen geven de ruimte natuurlijkheid. In het uiteinde van de badkamer zorgt de pastelblauwe muur optisch voor meer ruimtelijkheid.

Exclusieve lijnen en trendsettende technologie in harmonie

Het hansgrohe douchesysteem Rainmaker Select integreert uitstekend in het oriëntaalse badkamerdesign. De grote hoofddouche met de glazen straalplaat met geraffineerde, witte ondergrond maakt een zinnelijke indruk en zorgt voor veelzijdig watergenot. Mengkranen uit de hansgrohe serie Talis verenigen innovatieve vormentaal met groot bedieningscomfort. Daarnaast zorgen deze mengkranen voor efficiënt water- en energieverbruik. Aan de wastafel bedient u het water eenvoudig met een drukknop (Select).

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt