In harmonie met de natuur

Moderne badkamer in de natuur: genieten van water in het groen

Een badkamer in landhuisstijl biedt waterplezier in harmonie met de natuur. In uw persoonlijke lievelingsplaats nodigt deze wellness-oase uit tot uitgebreid genieten. Met natuurlijke materialen zoals hout of steen voegt de oorspronkelijke ambiance zich harmonieus in de moderne architectuur. Het achterwege laten van een gesloten ruimteconcept creëert een verbinding tussen badkamer en landschap.

Badkamer met vrijstaand bad in natuurlijke flair.
Badkamer in landhuisstijl natuurgetrouw vormgegeven

Badkamer in moderne landhuisstijl voor basaal genieten in harmonie met de natuur

Wilt u een badkamer in landhuisstijl op uw persoonlijke lievelingsplek? Maak dan bij voorkeur gebruik van het oorspronkelijke karakter van materialen zoals hout en steen. Daarmee realiseert u een favoriete plek om in thuis te komen. Moderne architectuur creëert vrije ruimte voor creatief badkamerdesign. De oorspronkelijke badkamer in de natuurlijke ambiance van een alpenhotel inspireert tot individuele badkamerideeën. Origineel: in de uitnodigende omgeving van een open terras staat een vrijstaand bad. De rustieke wandbetimmering harmonieert met de houten vloer en zorgt voor een warme sfeer. Beschermd door een wand met netjes gestapeld haardhout is een bad nemen in een dergelijk imposant bergpanorama dubbel genieten.

Badkamer in landhuisstijl met vrijstaand bad en moderne mengkranen

Een badkamer met vrijstaand bad biedt ongehinderd zicht rondom en integreert harmonieus in een natuurlijke omgeving. De mengkranen van de hansgrohe serie Metris zorgen met modern design voor fraaie contrasten met de oorspronkelijke ambiance. Puristische vormen passen zich variabel aan uw designwensen aan. Binnenin de mengkraan zit innovatieve technologie verborgen voor comfortabel watergenot en een verantwoorde omgang met kostbare grondstoffen.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt