Hier wilt u logeren!

Praktische badkamer met individuele ambiance als tweede badkamer of gastenbadkamer

De individuele inrichting in een praktische gastenbadkamer kan ook op een klein oppervlak gerealiseerd worden. Rechte badkamermeubels met veel opbergruimte voor alledaagse accessoires zorgen voor een opgeruimde sfeer. Lichte kleuren vergroten de ruimtelijke werking en een inloopdouche biedt veel bewegingsvrijheid. Praktische functionaliteit laat zich met innovatieve mengkranen gelden in de badkamer.

Gastenbadkamer met individueel ontwerp en nobele baden.
Individuele inrichting in de kleine badkamer

Praktisch design met intelligente functionaliteit in de gastenbadkamer

Staat er nieuwbouw op de planning of wilt u uw huis grondig renoveren? Gebruik een kleine ruimte als praktische tweede - of gastenbadkamer. Zuiver witte muren en een lichte vloer versterken het daglicht en genereren een luchtige sfeer. Grijze wandvlakken vormen de elegante achtergrond van de ruimte; een zwarte wastafelonderkast vormt een fraai contrasterend accent. Een praktische wandnis boven de wastafel biedt ruimte aan badkameraccessoires. Mediterraan mozaïek in aardekleuren bekleed de nis en voorziet het interieur van warme, levendige contrasten. Andere spullen voor dagelijks gebruik kunnen in functionele badkamermeubels worden opgeborgen. Daardoor maakt de ruimte een nog rustigere en opgeruimdere indruk.

Individuele gastenbadkamer met innovatieve technologie

Met hun organische combinatie van vorm en functionaliteit leveren de mengkranen uit de hansgrohe serie Talis natuurlijk comfort in de praktisch ingerichte gastenbadkamer. De elegante, frameloze douchecabine in het uiteinde van de ruimte heeft een barrièrevrije instap en nodigt uit tot ontspannen watergenot. Met hoofd- en handdouche zorgt de slanke Raindance Showerpipe voor veelzijdig doucheplezier. Designaccenten in chroom of wit/chroom frissen de badkamer op. Innovatieve technologieën zorgen hierbij voor een efficiënte omgang met ressources.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt