Het nieuwe purisme in de badkamer

Puristisch wonen en badkamer met gereduceerde stijl inrichten

Puristisch design biedt een time-out van de alledaagse stress. In de heldere lijnen van moderne architectuur komt een tot het wezenlijke gereduceerde inrichting bijzonder goed tot zijn recht. Puristisch wonen strekt zich uit tot in de badkamer en creëert een eigen ontspanningsplek. Sobere kleur- en vormgeving gecombineerd met innovatieve functionaliteit zorgen voor comfortabel watergenot.

Grote douche en eenvoudig bad in puristische ambiance.
Functionele badkamer inrichten

Puristisch wonen: strak gelijnd badkamerdesign in moderne architectuur

Houdt u van ingetogen design en ontspant u gemakkelijk in een tot het wezenlijke gereduceerde, onbeperkt functionele omgeving? Moderne architectuur met een heldere ruimtegeometrie en veel licht biedt de ideale voorwaarden voor puristisch leven. Pak de rechte, efficiënte lijnen van de bouwstijl op en creëer zowel in het woongedeelte als in de badkamer een licht, tot het wezenlijke geconcentreerd interieur. Gegroepeerd tot een eigen wellnesszone nodigen wastafel, bad en douche uit tot verfrissend watergenot. Het kleurdesign beperkt zich tot een helder ton-sur-ton-concept in wit. Het afzien van kleurrijke accenten en decoratieve accessoires brengt rust in de ruimte. De gereduceerde esthetiek zorgt voor een lichte en luchtige sfeer.

Puristische badkamer met innovatieve technologie in een heldere ambiance

Met hun exact uitgevoerde en tegelijkertijd natuurlijke design zorgen de hansgrohe mengkranen uit de serie Talis voor levendige accenten in deze badkamerstijl. Op de sobere, witte keramiek komen de chroomglanzende oppervlakken elegant tot uitdrukking. In de centraal gepositioneerde douchezone zorgt het douchesysteem Croma 100 voor variabel doucheplezier met drie straalsoorten. Innovatieve hansgrohe technologie is verantwoordelijk voor duurzame functionaliteit en veel comfort.

Puristisch design in de badkamer

Puristisch wonen in moderne architectuur: dat strekt zich uit tot in de badkamer. Een ruimte in sober wit wint dankzij chroomglanzende mengkranen aan identiteit.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt