Hout. Chroom. Natuursteen.

Natuurlijke badkamer met Scandinavische inrichting in stedelijke architectuur

De Scandinavische interieurstijl in de moderne badkamer is geïnspireerd door het ongerepte noordse landschap. In een lichte ruimte drukken de strakke vormen en natuurlijke materialen hun stempel op het minimalistische design. Een harmonieus kleurenpalet zorgt in de ingetogen ruimte voor rust en een ontspannen sfeer. Moderne technologieën bieden tegelijk comfortabel watergenot.

Badkamer met bad in Scandinavisch design.
Natuurlijke en Scandinavische badkamer

Strak noords design en modern comfort in de badkamer

Houd je van de natuurlijke stijl van een noordse inrichting en wil je een moderne badkamer in Scandinavische stijl vormgeven? In een stedelijke architectuur heeft een strak badkamerdesign de voorkeur om de beschikbare ruimte groter te laten lijken. Het schuine dak past naadloos in het natuurlijke badkamerdesign. Kies voor een subtiel kleurconcept in grijze pasteltinten en bijpassend wit voor de ingetogen inrichting. Grote tegels van natuursteen passen daarbij perfect bij de muren met zichtbare en overschilderde kleine bakstenen. Het witte schuine dak met grote ramen helt beschermend over de ruimte zonder alle aandacht van de rest af te leiden. Door de beschikbare ruimte intelligent te gebruiken, is er bovendien veel opbergruimte gecreëerd. Spullen voor dagelijks gebruik verdwijnen elegant in badmeubels van mooi hout.

Moderne vormen en innovatieve technologieën voor intelligent watergenot

Voor meer ruimtelijkheid en bewegingsvrijheid is de douchezone vlak ingelaten. In het midden geeft de grote hansgrohe Showerpipe Croma Select de ruimte structuur. Met hun precieze geometrische vormen benadrukken mengkranen uit de lijn Metropol de strakke noordse inrichting. In het ingetogen design gaat uitgebreide functionaliteit schuil voor comfortabel en efficiënt watergenot.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt