Elegant individualisme

Betoverende badkamer met creatief design en moderne technologie

Een badkamer met veel glamour drukt plezier in creatieve vormgeving uit. Gedurfde kleur- en materiaalcombinaties bewijzen individuele stijl en zorgen voor een levendig interieur. Het exclusieve design maakt een zowel huiselijke als functionele indruk. Elegante mengkranen benadrukken hun moderne karakter met de harmonieuze combinatie van vorm en functionaliteit.

Glamoureuze badkamer met creatief ontwerp en nobele badkuipen.
Moderne badkamer met geheel eigen stijl

Badkamerdesign met veel glamour, exclusieve accenten en functioneel comfort

Houdt u van een creatieve stijl en wilt u in uw nieuwe of gerenoveerde thuis een badkamer met veel glamour en een exclusief interieur? Kies dan voor opvallende kleurencombinaties en de verrassende effecten van onverwachte materiaalcombinaties. Donkere tegels in groot formaat vormen de elegante basis voor de extravagante inrichting. Wanden in krachtig okergeel staan in een levendig contrast met steengrijs of licht betegelde en gedeeltes met zuiver wit stucwerk. Het rustig ogende houtdecor van de badkamermeubels maakt het evenwichtige samenspel compleet. Kleine meubels en lampen van acrylglas met een bijzondere vormentaal zorgen voor individuele accenten. Een klassiek spijlenraam laat lekker veel daglicht naar binnen en draagt bij aan het effect dat het exclusieve design heeft. De brede vensterbank dient als ruimtebesparende aflegruimte voor badkameraccessoires.

Moderne technologie voor modern watergenot

Met zijn organische vormen brengen de mengkranen uit de serie Talis natuurlijke elegantie en functionele precisie in de met glamour ingerichte badkamer. Aan de wastafel bedient u het water eenvoudig met een drukknop (Select). Achter de mooie glazen douchewand van de inloopdouche brengt de Croma showerpipe met hoofd- en handdouche stijlvolle designaccenten aan in wit en chroom. Innovatieve technologieën zorgen voor comfortabel en milieuvriendelijk watergenot.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt