Strak. Elegant. Minimalistisch.

Elegante badkamer met strak design laat de ruimte groter lijken

Een elegant badkamerdesign laat krappe ruimtes ruim aanvoelen. De pastelkleurige vloer- en wandtegels en spiegelende oppervlakken laten de badkamer groter lijken. In combinatie met daglicht krijgt de ruimte een lichte en vriendelijke uitstraling. Een strakke inrichting en functionele kranen in chroom benadrukken het strakke ruimteconcept.

Elegante smalle badkamer met spiegelwand.
Badkamerideeën voor een smalle ruimte

Elegant design met strakke lijnen in een modern ingerichte badkamer

Houd je van een moderne inrichting en wil je graag een elegante badkamer met een strak design in een smalle ruimte? Ga dan voor een kleurencombinatie in pasteltinten met strakke vormen om de ruimte groter te laten lijken. Een grote spiegelwand tegenover het raam weerkaatst het daglicht en versterkt het effect. Lichte tegels in een groot formaat benadrukken de luchtige uitstraling en vormen de basis voor een functionele inrichting. Een wand in donkergrijs zorgt in het achterste deel van de ruimte voor een prachtig contrast. De vormgeving van de badomranding in dezelfde kleur draagt bij aan het elegante samenspel tussen licht en donker. Bij het raam zorgt naast een klein zitje een grote groene plant voor huiselijke accenten.

Intelligente technologie voor comfortabel en efficiënt gebruik van water

Mengkranen uit de hansgrohe lijn Talis zorgen voor exclusief design en onbeperkte functionaliteit in de elegante badkamer. Bij de wastafel bedien je het water eenvoudig met een drukknop (Select). De doucheset trekt met zijn slanke geleiderail en de grote handdouche in zinnenprikkelend wit-chroom alle aandacht. De moderne, waterbesparende technologie zorgt voor een comfortabele douche en efficiënt waterverbruik.

 

Innovatieve mengkraan, elegante badkamer

In een elegante badkamer vormen vorm en functionaliteit één geheel. In het strakke design van de Select-mengkraan gaat perfecte technologie schuil voor modern watergenot.

Mengkraan met strakke lijnen bij de elegante wastafel.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt