Droombadkamer met licht interieur

Badkamer met zinnelijke mengkranen in een verfrissend interieur

Een lichte badkamer past net zo goed in moderne architectuur als in een stijlvol gerenoveerde woning. De daglichtbadkamer met fijne grote ramen biedt als vanzelf een luchtige sfeer. In het samenspel met lichte wanden en vloeren ontstaat een fris interieur. Accenten in chroom en turkoois brengen vitale elementen aan in het witte interieur.

Elegante badkamer met lichte sfeer.
Lichte daglichtbadkamer inrichten

Badkamer met een lichtdoorstroomd interieur in frisse wit- en groentinten

Wilt u in moderne architectuur of in een gerenoveerde woning een lichte badkamer met een frisse sfeer inrichten? Een ruimte met grote ramen en een deur naar buiten biedt ideale voorwaarden voor vitaal badkamerdesign. Wit geverfde wanden en muurwerk vormen een zeer geschikt uitgangspunt voor het ontwerpen van een daglichtbadkamer. Het pastelgrijs van een geslepen dekvloer straalt in het interieur een koele natuurlijkheid uit. Door de scheiding van functie- en wellness-zones ontstaat een privé-ontspanningsruimte. Witte badkamermeubels verlenen de ambiance nog eens extra lichtheid. Bijpassende accessoires in lichte blauw- of groentinten voegen de frisheid van een heldere bergbron toe aan de opgeruimde badkamer.

Genieten van een daglichtbadkamer en prikkelend plezier

Met hun wit-chroom-optiek benadrukken de mengkranen van de hansgrohe serie PuraVida de weldadige ambiance in een lichte badkamer. In het uiterste deel van de ruimte biedt de inloopdouche modern watergenot. Een elegante bediening coördineert het veelzijdige douchesysteem met hoofd- en handdouche. Innovatieve hansgrohe technologieën zorgen voor een comfortabele en efficiënte omgang met water.

Grote douchezone in de lichte badkamer

Een lichte badkamer met wit behandeld muurwerk vormt de ideale achtergrond voor een fris interieur en een fraai douchesysteem in wit-chroom.

Moderne douche met hoofd- en handdouche in een lichte ambiance.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt