Anti-ochtendhumeur

Vrolijke badkamer met handige inrichting en levendige kleurgeving

In de gezinsbadkamer met praktisch interieur zorgen licht en opgewekte kleurencomposities voor een blije sfeer. Oppervlakken in lichte pasteltinten en gedurfde kleuraccenten in zonnegeel dragen bij aan het effect van het daglicht in een relatief kleine ruimte. Een functionele inrichting biedt comfort voor de hele familie en zorgt voor onbekommerd waterplezier.

Vrolijk badkamerontwerp in heldere pastelkleuren en gele zon.
Vrolijke gezinsbadkamer in zonnig geel

Praktisch badkamerdesign voor onbeperkte functionaliteit op een kleine ruimte

Streeft u naar een vrolijke badkamer en wilt u op een beperkt oppervlak individueel design combineren met moderne functionaliteit? Creëer dan een ruimte in lichte basistinten en ondersteun het effect van daglicht met een zonnig kleurenconcept. Een wand met klassieke roedevensters wordt in boterbloemgeel een lust voor het oog en zorgt terloops voor een goed humeur. Pastelgrijze basisvlakken en functionele badkamermeubels in ingetogen donkergrijs vormen rustpunten in het interieur. De ruimtebesparende inrichting laat badkameraccessoires in sobere kasten verdwijnen en zorgt voor een opgeruimd ruimtegevoel. Twee wastafels en een groot bad behoren tot de karakteristieke kenmerken van de gezinsbadkamer. In het uiteinde van de ruimte heeft de douche een mooi plekje gevonden. Zijn douchedeur vormt de tegenhanger van de tegenoverliggende badkamerdeur van rustiek hout.

Harmonieus design en technologisch comfort in de praktische badkamer

Belangrijk onderdeel van een praktische badkamer is betrouwbare functionaliteit. De mengkranen uit de hansgrohe serie Logis zijn met hun heldere vormen en licht gewelfde vlakken ideale partners voor modern badkamerdesign. Gecombineerd met innovatieve technologie biedt de heldere vormentaal tastbaar genot en waarborgt het tegelijkertijd een verantwoorde omgang met kostbare grondstoffen. Zo ziet modern watergenot er uit.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt