Yin en yang in de badkamer

Elegante badkamer in zwart-wit met heldere vormen

Een badkamer in zwart-wit straalt puristische elegantie uit. Het tweevoudige kleurenconcept creëert spanning en kalmeert tegelijkertijd. Deze inrichting combineert lineaire precisie met licht gewelfde vormen en onderstreept hierbij het spel der contrasten. Zinnelijke mengkranen in wit-chroom pakken dit vormgevingsmotief op en bieden innovatieve functionaliteit voor modern watergenot.

Badkamer met chique contrasten

Badkamer met zwart-witte inrichting en puristische vormentaal

Plant u moderne nieuwbouw of vindt er een hoogwaardige renovatie plaats en bent u enthousiast over het harmonieuze evenwicht der contrasten? Kies dan voor een tweevoudig kleurenconcept en creëer een badkamer in zwart-wit. Een inrichting in puristische stijl past bij een strak vormgegeven ambiance. De interessante spanning tussen exacte lijnen en licht afgeronde vormen ondersteunt de kleurenpolariteit. Op donkere vloerdelen komt een vrijstaand bad midden in de ruimte perfect tot zijn recht. Zijn wit stralende oppervlak voelt heerlijk aan en de licht gewelfde vorm nodigt u uit tot ontspannen watergenot. Aan de wastafel vormen zwarte en witte badkamermeubels een elegant ensemble. De grens tussen functionele badkamerinrichting en exclusief meubilair vervaagt. Een zitplek met zwarte leren fauteuils en de ruime overgang in eveneens in zwart-wit ingerichte slaapkamer benadrukken het woonkarakter.   

Vormen met rechte lijnen en innovatieve functionaliteit voor modern watergenot 

Met hun prikkelende vormen onderstrepen de mengkranen van de hansgrohe serie PuraVida de duale esthetiek van een badkamer in zwart-wit. De slanke, vloergemonteerde badmengkraan midden in de ruimte is een elegante eyecatcher. In de exclusieve vormen huizen innovatieve technologieën: voor comfortabeler watergenot en een bewustere omgang met grondstoffen.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt