Stijlvol ontworpen badkamer met elegant bad.
Hoe u persoonlijke stijl uitdrukt

Stijlrichtingen in de badkamer: met inrichtingselementen sfeervol vormgeven

Een stijlrichting in de badkamer ontstaat door de selectie van qua sfeer bij elkaar passende materiaalsoorten, vormen en kleuren. Modern, avant-gardistisch of klassiek design biedt hierbij inspiratie voor een individuele vormgeving. In de smaakvol ingerichte badkamer spelen de productlijnen van hansgrohe een hoofdrol. De mengkranen en douchesystemen brengen individuele accenten aan en accentueren de designstijl.

Moderne designrichtingen en innovatieve technologieën in de badkamer

Een stijlrichting is een karakteristieke ontwerpvorm met herkenningswaarde. Bij u thuis geeft u met de beslissing voor een uniform interieurdesign expressie aan uw stijl en smaak. Als u bij de selectie van inrichtingselementen door een rode draad wilt laten leiden, ontstaat een sfeervolle, persoonlijke sfeer.

Stijlrichtingen in de badkamer lopen doorgaans langs de lijnen en ontwerpen van de architectuur. Het ruimtelijke effect in uw badkamer hangt af van allerlei factoren. Tot de belangrijkste behoren:

  • de plattegrond en de hoogte van de ruimte;
  • de effecten van daglicht en kunstverlichting;
  • de keuze en combinatie van materialen;
  • het kleurenconcept;
  • de stijl en de positionering van het badkamerkeramiek;
  • de vormentaal en functionaliteit van de mengkranen en douchesystemen.

Bij de stijlvolle uitrusting van uw badkamer kiest u meestal uit de volgende designstijlen:

In vele gevallen ontstaat een specifiek eigen interieur echter niet alleen door het consequent integreren van één stijlrichting. Vaak zorgt een stijlenmix of een bewuste stijlbreuk voor het persoonlijk tintje in uw badkamer.

Modern, Avantgarde en Classic: de belangrijkste stijlen in de badkamer

Ook als u verschillende stijlrichtingen in de badkamer creatief met elkaar weet te combineren: in de regel is er sprake van een moderne, avant-gardistische of klassieke basissfeer. Met hansgrohe mengkranen en douches vindt u de volmaakt gevormde en innovatieve begeleiders voor de inrichtingsstijl van uw keuze.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt