hansgrohe ComfortZone in de keuken

Meer vrije ruimte en flexibiliteit dankzij extra hoogte

Omhoog te trekken, draaibaar of uittrekbaar: het doordachte hansgrohe keukenassortiment biedt meer bewegingsvrijheid bij elke handeling bij de spoelbak. Zo wordt de omgang met water op uw specifieke gewoonten afgestemd en past deze zich aan uw rituelen in de keuken aan. Geniet van meer vrije ruimte, elke dag opnieuw met de hansgrohe ComfortZone.

Bewegingsvrijheid bij de spoelbak: de passende hoogte maakt het verschil

Met hansgrohe ComfortZone in de keuken geniet u van opmerkelijk veel vrijheid:

  • hoge pannen, grote vazen en waterflessen kunnen in deze spoelbak gemakkelijker gevuld worden
  • Het veelzijdige gebruik van de waterfunctie op uw favoriete hoogte wordt eenvoudig en comfortabel. Van het terloops handen afspoelen tot aan de nauwkeurige waterbediening
hansgrohe ComfortZone vergemakkelijkt het vullen van hoge potten.

Meer bedieningscomfort dankzij uittrekbare vuistdouche en draaibereik

Het opmerkelijke bedieningsgemak bij hansgrohe gaat verder dan de juiste hoogte:

  • De uittrekbare vuistdouche vergroot uw actieradius met maar liefst 50 cm: van het vullen van pannen via het afspoelen van vaat tot aan het exacte uitspoelen met de passende straalsoort. Door de aanvullende installatie van de hansgrohe sBox wordt de actieradius zelfs tot 76 cm uitgebreid.
  • De draaifunctie is bijzonder praktisch voor werkzaamheden links en rechts van de mengkraan. Dat vergemakkelijkt ook het wisselen tussen verschillende spoelbakken en handelingen op het aanrecht
  • hansgrohe keukenmengkranen bieden een draaibereik van 110°/ 150° of rondom bewegingsvrijheid van 360°
  • Keukenmengkraan met draaibare en uittrekbare uitloop bieden dubbel comfort

Als alles op elkaar is afgestemd – de functionele systeemoplossing

Niets overtuigt zo zeer als de combinatie-oplossing: bij hansgrohe spoelbakcombinaties vormen mengkraan en spoelbak een perfect team dat functionaliteit en design verenigt. Zo waarborgt een speciaal verstevigingselement in de spoelbak ervoor dat de mengkraan niet kan wankelen. De brede rand in L-vorm biedt het perfecte en stevige platform voor de hoogwaardige keukenmengkraan. 

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt