hansgrohe keukenkranen met ComfortZone

Meer vrije ruimte en flexibiliteit dankzij extra hoogte

Omhoog te trekken, draaibaar of uittrekbaar: de doordachte hansgrohe keukenkranen bieden meer bewegingsvrijheid voor alles dat je bij de spoelbak doet. Zo is er altijd een keukenkraan die precies is afgestemd op jouw gewoontes en de dingen die jij in de keuken doet. Geniet van meer vrije ruimte, elke dag opnieuw met de hansgrohe ComfortZone.

Kies de kraanhoogte die bij de spoelbak past en maak het verschil

Natuurlijk geldt ook bij keukenkranen niet altijd: Hoe hoger hoe beter. De keukenkraan moet natuurlijk wel bij de spoelbak passen. Met een hoge keukenkraan bij een ondiepe of kleine spoelbak is er nog steeds een kans dat het water vervelend hoog opspat. Is de spoelbak diep en breed genoeg, dan geniet je met hansgrohe ComfortZone van opmerkelijk veel vrijheid:

  • hoge pannen, grote vazen en waterflessen kunnen in deze spoelbak gemakkelijker gevuld worden
  • Je kunt op iedere hoogte je waterfunctie veelzijdig gebruiken. Van het terloops handen afspoelen tot aan het nauwkeurig bedienen van het water. 

Ook hoge keukenkranen zijn er met uittrekbare vuistdouche en draaibereik

Het opmerkelijke bedieningsgemak bij hansgrohe gaat verder dan de juiste hoogte:

  • De uittrekbare vuistdouche vergroot je actieradius met maar liefst 50 cm: van het vullen van pannen via het afspoelen van vaat tot aan het uitspoelen met de passende straalsoort. Door de aanvullende installatie van de hansgrohe sBox wordt de actieradius zelfs tot 76 cm uitgebreid.
  • De draaifunctie is bijzonder praktisch voor werkzaamheden links en rechts van de mengkraan. Dat vergemakkelijkt ook het wisselen tussen verschillende spoelbakken en handelingen op het aanrecht
  • hansgrohe keukenmengkranen bieden een draaibereik van 110°/ 150° of rondom bewegingsvrijheid van 360°
  • Keukenmengkraan met draaibare en uittrekbare uitloop bieden dubbel comfort

Als alles op elkaar is afgestemd – de functionele systeemoplossing

Niets overtuigt zo zeer als de combinatie-oplossing: bij hansgrohe spoelbakcombinaties vormen mengkraan en spoelbak een perfect team dat functionaliteit en design verenigt. Zo zorgt een speciaal verstevigingselement in de spoelbak ervoor dat de mengkraan niet kan wankelen. De brede rand in L-vorm biedt het perfecte en stevige platform voor de hoogwaardige keukenmengkraan. 

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt