hansgrohe Select in de keuken

Select-technologie: water met een druk op de knop exact bedienen

Houdt u ervan als alles soepel en vlot verloopt? hansgrohe Select bij de spoelbak is een ergonomisch bedieningsconcept dat voor vloeiende arbeidsprocessen zorgt. Gewoon met een druk op de knop water starten, stoppen of van straalsoort veranderen. Omdat de Select-knop ook met de handrug of elleboog kan worden bediend, blijft de mengkraan mooi schoon. Dat is comfort voor alle generaties.

Met de Select-functie op de moderne hansgrohe keukenmengkranen bedient u water bij het aanrecht comfortabel en nauwkeurig:

Met de Select-functie op de moderne hansgrohe keukenmengkranen bedient u water bij het aanrecht comfortabel en nauwkeurig:

  • Met een druk op de knop stroomt water in exact de gekozen hoeveelheid, precies zoals u het wilt hebben.
  • De vooraf ingestelde watertemperatuur wordt aangehouden, ook als de mengkraan tussentijds was uitgeschakeld.
  • Select laat arbeidsprocessen vlotter verlopen: met de Select-knop op de spoelbakrand of aan de keukenmengkraan kan water watervlug aan- of uitgezet worden. Dat zorgt voor nog effectiever werken in de keuken.
  • hansgrohe Select combineert bedieningscomfort met grondstoffenbesparing: geen bijstellen meer van volume en watertemperatuur – de Select-knop nodigt uit tot snel stoppen van de waterstroom.
  • De Select-technologie werkt puur mechanisch oftewel stroomloos en is robuust. Voor langdurig plezier in het hart van de keuken.

 

Alle keukenproducten met Select-technologie

Keukenkraan met Select-technologie van hansgrohe.

Select in de keuken: water, precies zoals u het wilt hebben

Waterbediening met één druk op de knop ondersteunt nagenoeg alle situaties in de keuken: bedien de mengkraan eenvoudig met de elleboog, handrug of onderarm. Heel handig als u uw handen vol heeft, bijvoorbeeld bij het vullen van grote pannen. Of als uw handen vies zijn. Door het indrukken van de Select-knop start en stopt u de waterstroom bijna terloops.

Bij een Select-mengkraan met uittrekbare vuistdouche en twee straalsoorten wordt met de knop tussen de straalsoorten geschakeld. U kunt kiezen uit een normale straal en een douchestraal. Meer comfort en een grote actieradius bij de spoelbak dankzij de tot wel 76 centimeter uittrekbare slang. Deze is met één hand te bedienen.

De knop voor een eenvoudige bediening

hansgrohe Select voor de keuken is leverbaar in twee varianten: rechtstreeks op de mengkraan of afzonderlijk gepositioneerd. Bij Metris Select en Talis Select start en stopt u de waterstroom met de in de uitloop geïntegreerde Select-knop. Bij de serie M71 (in de 2-gats-variant) kan water door indrukken van de Select-knop op de voorste spoelbakrand op de tel aan- en uitgezet worden. Deze wijze van bedienen is bijzonder ergonomisch en is met name handig voor kinderen en mensen met een beperkte actieradius.

Voor het aan- en uitzetten met de Select-knop dient de mengkraan geopend te zijn. Bij langere afwezigheid moet deze weer met de hendelgreep of afzonderlijke bedieningshendel gesloten zijn.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt