hansgrohe Select in de keuken

Select-technologie: water met een druk op de knop exact bedienen

Houd je ervan als alles soepel en vlot verloopt? hansgrohe Select bij de spoelbak is een ergonomisch bedieningsconcept voor je keukenkraan. Dit gebruiksvriendelijke bediningselement zorgt voor vloeiende arbeidsprocessen. Gewoon met een druk op de knop water starten, stoppen of van straalsoort veranderen. Omdat je de Select-knop ook met de handrug of elleboog kan bedienen, blijft de mengkraan mooi schoon. Dat is comfort voor alle generaties.

Bedien je keukenmengkraan comfortabel en nauwkeurig met de Select-functie 

Met de Select-functie op de moderne hansgrohe keukenmengkranen bedien je water bij het aanrecht comfortabel en nauwkeurig:

  • Met een druk op de knop stroomt water in exact de gekozen hoeveelheid, precies zoals jij het wilt hebben.
  • De vooraf ingestelde watertemperatuur wordt aangehouden, ook als de mengkraan tussentijds was uitgeschakeld.
  • Select zorgt ervoor dat je werk in de keuken vlotter verloopt: met de Select-knop op de spoelbakrand of aan de keukenmengkraan kan water supersnel aan- of uitgezet worden. Dat zorgt voor nog effectiever werken in de keuken.
  • hansgrohe Select combineert bedieningscomfort met grondstoffenbesparing: je hoeft het volume en de hoeveelheid van het water minder vaak bij te stellen – de Select-knop nodigt uit tot snel stoppen van de waterstroom.
  • De Select-technologie werkt puur mechanisch oftewel stroomloos en is robuust. Voor langdurig plezier in het hart van de keuken.

Alle keukenmengkranen en toebehoren met Select-technologie

Select in de keuken: water, precies zoals u het wilt hebben

Waterbediening met één druk op de knop komt in de keuken bijna altijd wel goed van pas: bedien de mengkraan eenvoudig met de elleboog, handrug of onderarm. Heel handig als je je handen vol hebt, bijvoorbeeld bij het vullen van grote pannen. Of als je handen vies zijn. Door het indrukken van de Select-knop start en stop je de waterstroom moeiteloos.

Bij een Select-mengkraan met uittrekbare vuistdouche en twee straalsoorten wordt met de knop tussen de straalsoorten geschakeld. U kunt kiezen uit een normale straal en een douchestraal. Meer comfort en een grote actieradius bij de spoelbak dankzij de tot wel 76 centimeter uittrekbare slang. Deze is met één hand te bedienen.

De knop voor een eenvoudige bediening

hansgrohe Select voor de keuken is leverbaar in twee varianten: rechtstreeks op de mengkraan of afzonderlijk gepositioneerd. Bij Metris Select en Talis Select start en stopt u de waterstroom met de in de uitloop geïntegreerde Select-knop. Bij de serie M71 (in de 2-gats-variant) kan water door indrukken van de Select-knop op de voorste spoelbakrand op de tel aan- en uitgezet worden. Deze wijze van bedienen is bijzonder ergonomisch en is met name handig voor kinderen en mensen met een beperkte actieradius.

Voor het aan- en uitzetten met de Select-knop dient de mengkraan geopend te zijn. Bij langere afwezigheid moet deze weer met de hendelgreep of afzonderlijke bedieningshendel gesloten zijn.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt