02-02-2018

Vijf nieuwe hansgrohe producten onderscheiden met iF DESIGN AWARD

bij de iF DESIGN AWARDS 2018 gaan vijf van de begeerde iF-trofeeën naar nieuwe producten van hansgrohe. Daarmee maakt de internationale jury van experts opnieuw een groot compliment aan het design van het premium merk. Dit jaar werden badkamer- en keukenproducten bekroond die allemaal gekenmerkt worden door innovatief design.

Onze winnaars van 2018

De iF DESIGN AWARD wordt een keer per jaar door het wereldwijd oudste onafhankelijke designinstituut uitgereikt: de iF International Forum Design GmbH in Hannover. hansgrohe producten worden al sinds 40 jaar bekroond met het begeerde kwaliteitszegel. In 2018 ontvangen de volgende nieuwe producten de begeerde trofee:

 • C51-F450-06 spoelbakcombinatie 450
  hansgrohe spoelbakcombinaties starten een kleine revolutie in de omgang met water. Als perfect afgestemde combinatie van spoelbak, mengkraan en sBox vergemakkelijken ze het keukenwerk aanzienlijk.
 • Hoofddouche E met plafondaansluiting
  doucheplezier met geometrische vormgeving: Het vierkante ontwerp en de hoogwaardige chroom- en glasoppervlakken maken het Raindance E doucheassortiment tot een blikvanger in de badkamer. De hoofddouche zorgt voor doucheplezier XXL. 
 • Raindance E Unica douchesets
  Elegant duo voor het individuele douchen: de royale glijstang Unica E houdt de comfortabele handdouche Raindance Select S vast, waar en hoe men maar wil. Met zelfvergrendelende, in hoogte verstelbare, draai- en kantelbare douchehouder. 
 • Raindance E Showerpipes
  Bij deze douchesystemen profiteert men van de voordelen van een doucheset en thermostaat in één product. Dankzij de eenvoudige montage op bestaande aansluitingen is deze combinatie een uitstekende keuze voor de badkamerrenovatie.
 • ShowerTablets
  De hansgrohe ShowerTablet combineert het comfort van een douchethermostaat met een lekker groot planchet, maar liefst tot 600 mm breed. Het vierkante ontwerp van Raindance E keert hier terug in het front van veiligheidsglas.

„Wij zijn heel blij over de iF DESIGN AWARD prijzenregen van onlangs, die onze designfilosofie bevestigd. Samen met gerenommeerde designers leggen wij de nadruk op absoluut hoogwaardige productkwaliteit, op succesvol productdesign en vooral op optimaal gebruiksnut voor de klant“, aldus Jan Heisterhagen, Vice President Product Management, Hansgrohe SE. De onderneming presenteert een selectie van winnende producten op zijn beursstand tijdens de SHK in Essen, van 6 tot en met 9 maart 2018.

iF DESIGN AWARDS

hansgrohe 2018: innovatief over de hele linie

Experts op het gebied van hoogstaand design

iF DESIGN AWARD is al sinds 65 jaar een wereldwijd erkende naam als het gaat om hoogstaande vormgeving. Het merk iF heeft zich als symbool voor uitstekend design internationaal gevestigd. De iF DESIGN AWARD behoort tot de belangrijkste designprijzen ter wereld. Ontwerpen uit alle disciplines worden bekroond: product-, verpakkings-, communicatie- en servicedesign/UX, architectuur en binnenhuisarchitectuur alsmede ‘professional concept’. De 63-hoofdige, onafhankelijke en internationale jury van experts controleert elk jaar een groot aantal deelnemers. In de actuele editie moesten de juryleden meer dan 6.400 inzendingen uit 54 landen beoordelen. Dat doen zij in categorieën als vormgevingskwaliteit, afwerking, innovatiegraad, milieuvriendelijkheid en functionaliteit.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt