hansgrohe whitepaper

Zo renoveert u uw badkamer met tevredenheidsgarantie

De badkamer renoveren is niet zo moeilijk als het lijkt. Vooral als u goed bent voorbereid. De whitepaper dient als handige leidraad voor het realiseren van uw droombadkamer: van het opdoen van inspiratie tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Neem de checklist mee als u naar de badkamertentoonstelling gaat en lees in het interview wat de expert adviseert. Wilt u graag tips en achtergrondinformatie krijgen? Vul dan gewoon het formulier in, verstuur het en u krijgt de whitepaper gratis per e-mail toegestuurd.

Aanspreekvorm*

Uw leidraad voor een geslaagde renovatie

Crometta Showerpipe, een tip voor de renovatie.
Aan te raden voor de renovatie: een douchesysteem met het comfort van een hoofd- en handdouche met gebruik van de oude aansluitingen. Hier de Crometta E 240 Showerpipe.
Gebruik de whitepaper als leidraad:
​​​​​​​
  • Waar doe ik inspiratie voor mijn badkamer op?
  • Hoe kan ik voor meer comfort in de badkamer zorgen die aansluit op mijn hele specifieke behoeften?
  • Waar vind ik competent advies?
  • Hoe verloopt de badkamerplanning concreet?
  • Op welke kosten moet ik rekenen?
  • Hoe voorkom ik stof en stress tijdens de werkzaamheden?
  • Verder: checklist voor uw afspraak met de badkamerplanner
De whitepaper is als een leidraad opgebouwd en alle stappen worden in logische volgorde besproken. U kunt gewoon de informatie lezen die voor u interessant is, bijvoorbeeld over de droombadkamer van de toekomst. En wanneer u wilt gaat u dan verder met het volgende hoofdstuk.
“Met goed advies en een goede planning vinden we samen oplossingen – die soms ook verrassend zijn.”
Christian Wadsack, binnenhuisarchitect en docent, 2020

Bij de renovatie is een goed plan de sleutel tot succes

Binnenhuisarchitect en badkamerplanner Christian Wadsack.
Christian Wadsack, binnenhuisarchitect en meubelmaker van beroep, ontwerpt met zijn planningsbureau in Bad Oeynhausen innovatieve badkamers en geeft verder les aan de hogeschool.

Droomt u van een wellness-oase of een gezinsbadkamer? Wilt u graag moderne techniek en meer comfort voor iedereen? Misschien denkt u er al over na wat de beste aanpak is. Het gaat bij de badkamerrenovatie tenslotte niet alleen om objecten voor de wand, maar ook om de techniek erachter. 

Schakel daarbij professionele hulp in: de sanitairspecialist bespreekt op locatie alle wensen met u. Hij is de competente contactpersoon die kan inschatten wat in uw badkamer mogelijk is en u hier advies over kan geven. De checklist in de whitepaper is een goed hulpmiddel om u op een gesprek met uw vakpartner voor te bereiden.

De badkamerexpert vat alles in een gedetailleerd plan samen, coördineert de werkzaamheden en helpt u daarnaast ook na de renovatie. Bent u nieuwsgierig wat de planner adviseert? Lees dan het interview met Christian Wadsack in de whitepaper en kom erachter waarom een ruimteconcept waarin alles samenkomt belangrijk kan zijn.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt