hansgrohe Select

Bedien je kraan of douche eenvoudig met één druk op de Select-knop

Bedien jouw kraan of douche met één druk op de knop met hansgrohe Select. Dit staat voor vereenvoudigde alledaagse routines en uiterst eenvoudige bediening in de badkamer. Eén klik is genoeg om van straalsoort te veranderen, een andere douche te bedienen of de waterstroom aan of uit te zetten. Select is intuïtief te bedienen, heeft een lange levensduur en is betrouwbaar.

Meer plezier met water: zo bedient je douches en kranen comfortabeler

Plezier met een druk op de knop: in douches en mengkranen zorgt hansgrohe Select voelbaar voor meer bedieningscomfort.

Van bedieningscomfort wil je het liefst overal genieten. Daarom is het assortiment aan hansgrohe producten met Select-technologie zo groot.

Welke producten zijn leverbaar met Select-technologie?

Bedien water eenvoudig en betrouwbaar

Door indrukken van de Select-knop schakel je bij je hoofd- of handdouche tussen de verschillende straalsoorten. Bij douchethermostaat start en stop je de gewenste douchestraal. En bij wastafelkranen zet je met een druk op de knop het water aan en uit (hier kunnen Select-knoppen zelfs met de handrug of elleboog worden bediend). Daarmee lijkt de technologie op maat gemaakt voor alle leeftijdsgroepen – en ideaal voor mensen met een lichamelijke beperking.

Selecteer jouw favoriet:

hansgroheSelect: geavanceerde, duurzame mechanica.
De revolutionaire mechanische constructie is ontworpen voor comfortabele straalsoortomschakeling.

hansgrohe Select: de functieknop om gemakkelijk van straalsoort te wisselen

De intelligente reductie tot slechts één bedieningsknop aan douche of mengkraan maakt het gemakkelijk om van water in zijn mooiste vormen te genieten. Al helemaal als de knop zo gebruiksvriendelijk gepositioneerd is. Dat maakt hansgrohe producten met Select zo begrijpelijk en comfortabel.

Gemaakt voor duurzame betrouwbaarheid

De straalsoortomschakeling in hansgrohe Select werkt op zuiver mechanische wijze. Juist daarom heeft deze drukknop zo'n lange levensduur en werkt hij zo betrouwbaar. Zijn lange levensduur bewees de Select-knop in de langdurige belastingtest met 90.000 testactiveringen. Een keuze voor hansgrohe Select is dus ook een keuze voor duurzaam comfort in de badkamer.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt