hansgrohe straalsoorten

Kies uit verschillende straalsoorten – Je douchemoment personaliseren

Lekker douchen is op elk moment anders: de ene keer wil je snel de shampoo uit je haren spoelen, de andere keer wil je lang genieten van een grote regendouche. In ons eigen straallaboratorium ontwikkelen en optimaliseren wij douchestralen, die bij je passen. Voor de dagelijkse lichaamsverzorging, ontspanning of de frisheidskick – met meer dan twaalf straalsoorten douche je altijd precies zoals jij wilt.

PowderRain
De handdouche Raindance Select S 120 brengt met de drie straalsoorten RainAir, Rain en Whirl afwisseling in het alledaagse douchen.

Hoe douche jij? Vind de straalsoort die bij je past.

Elke persoon doucht anders. Op basis van praktijktesten kun je stellen dat er ruwweg drie verschillende douchetypen te onderscheiden zijn: de comfortdoucher die graag langdurig wil genieten. de sneldoucher die snel al zijn zintuigen wil activeren. en de fitnessdoucher die voor doelgerichte ontspanning gaat.

Omdat wij van hansgrohe graag zien dat iedereen in het gezin zijn persoonlijke douchestijl kan beleven, hebben wij de straalsoorten voor alle drie douchetypen in één product verenigd: met de handdouche Raindance Select S 120 kan tussen de straalsoorten RainAir, Rain en Whirl worden gewisseld. Je kiest dus zelf of je op een bepaald moment wilt ontspannen, vlot wakker of lekker gemasseerd wilt worden – alles comfortabel met een druk op de knop.

Deze straalsoorten zitten in de Raindance Select S 120 handdouche:

Welke straalsoort laat jou stralen?

Wij bieden een grote hoeveelheid aan douchestralen, maar uiteindelijk hangt het er vanaf hoe deze bij jou aankomen. Ontdek met welke hansgrohe straalsoorten jij de sleur van alledag gewoon van je af spoelt:

  1. RainAir: een ontspannen doucheregen die binnenin de douche met lucht wordt verrijkt. Het water voelt hierbij bijzonder zacht en volumineus aan, parelt over het lichaam en omhult je met een heerlijk comfortgevoel. Deze streling voor lichaam en geest lijkt op een zomerse regenbui en is een maatproduct voor levensgenieters.
  2. Rain: een krachtige regenstraal met vitaliserende frisheidskick voor het hele lichaam. De aangename waterkracht is uitstekend geschikt voor het uitspoelen van shampoo. Voor een actieve start van de dag en voor het bijladen is deze straalsoort helemaal de juiste.
  3. Whirl: de wervelende massagestraal die de inspanningen van de dag wegdoucht. Hij maakt vooral in de nek- en schouderpartij spanningen los. Net als de vingers van een masseur loopt ook de cirkelende helixstraal draaiend over de huid. De ideale keuze om stress af te bouwen of om jezelf na het sporten wat wellness te gunnen.

Andere hansgrohe straalsoorten zijn RainStream, CaresseAir, IntenseRain, Massage, Mono, TurboRain, Rainflow, Mix en SoftRain. Meer daarover in de fotogalerij. Ontdek ook de nieuwe hansgrohe PowderRain.

Alle douchestralen samen: Een overzicht van de hansgrohe straalsoorten

De veelzijdigheid die afwisseling in het alledaagse douchen brengt

Verschillende hansgrohe producten combineren een of meerdere straalsoorten in een handdouche, hoofddouche of zijdouche. Daarmee kun je bij elke douchebeurt genieten van verschillende waterprestaties, zoals een ontspannen doucheregen of juist een volle, vitaliserende straalsoort.

Het bijzondere aan de hansgrohe straalsoorten: ze gaan gepaard met technologieën zoals EcoSmart of AirPower. Bij EcoSmart wordt het waterverbruik duurzaam gereduceerd, maar de werking blijft nagenoeg onvervalst. Bij AirPower wordt er lucht bij het water gemengd – de druppels worden daardoor voller en zachter. En daardoor daalt je water- en energierekening.

Of je nu met IntenseRain je zintuigen activeert, met de monostraal doelgericht voor plaatselijk plezier zorgt of met RainFlow de stress van alledag wegspoelt: elke hansgrohe straalsoort kan beschouwd worden als een andere ervaring en maakt van het kostbare goed een wellness-ervaring. En douchen tot een favoriete bezigheid.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt