hansgrohe XXL Performance

Veel doucheplezier met extra grote regendouches

Ook zin in groots douchen? hansgrohe biedt u doucheplezier in nieuwe dimensies. Onze hand- en hoofddouches bieden wij met XXL Performance aan, dat wil zeggen: de straalplaten van de regendouches hebben een diameter tussen 100 en 600 mm. Lichaamsverzorging wordt dan een time-out voor wellness. Want plezier, comfort en ontspanning krijgt u bij hansgrohe standaard meegeleverd.

Indrukwekkende straalplaten voor grootse douchemomenten

XXL-prestaties: Ogen dicht en afdruipend van het dagelijks leven.
XXL Performance: ogen dicht en de sleur van u af laten vloeien.

XXL Performance staat voor grote straaloppervlakken bij hansgrohe hoofd- en handdouches. Het water voelt aan als een warme, zomerse bui en werkt heerlijk ontspannend. Het grote douchen biedt hansgrohe u bij vele producten, zoals bij zijn hoofddouches Rainmaker Select of Raindance Rainmaker. Sluit uw ogen, geniet van de verschillende straalsoorten en laat de sleur van alledag van u afdruppelen.

Wie denkt dat XXL-genot en een laag waterverbruik niet samengaan, laten wij graag het tegendeel zien. Met onze EcoSmart-varianten verbruikt u nog maar 9 liter per minuut en profiteert u toch van een douchegevoel uit de hoogste klasse. Want dankzij innovatieve hansgrohe straalsoorten zoals RainAir voelt u zich zelfs met 9 liter per minuut rijkelijk voorzien. Dat ligt aan de volle, met lucht verrijkte druppels (AirPower-technologie).

Vind uw persoonlijk favoriete product met XXL Performance:

XXL Performance: groter dan normaal. Beter dan gewoon goed.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt