Door de grote stad geïnspireerd

Moderne badkamer: designmengkranen en metrotegels smaakvol gecombineerd

Deze droombadkamer combineert cool modernisme met accenten met een metropolische uitstraling – en krachtig design met nostalgische metrotegels die aan Parijs en New York doen denken. De uiterst geometrische uitstraling is de rode draad in de elegante badkamer en laat de hoogwaardige mengkranen en douches van hansgrohe mooi uitkomen. De combinatie met pasteltinten en hout laat zien hoe veelzijdig metrotegels zijn.

Metrotegels en strak badkamerdesign.
Inspiratie uit de metro

Elegant badkamerdesign en retrocharme

Wil je je badkamer urban flair geven? Als je daarbij voor tijdloze metrotegels kiest, vormt de badkamer één smaakvol geheel. Premium kranen vormen op ooghoogte een samenspel met de stedelijke uitstraling van de betegelde wand.

Geslaagde combinaties voor een krachtige uitstraling

Wat er eerst als minimalistisch en puristisch uitziet, roept op het tweede gezicht sterke associaties op: de metrotegels zijn geïnspireerd door het vroege modernisme en het verkeer in de grote stad. In deze badkamer worden de tijdloze tegels gecombineerd met een strakke inrichting. De voegen in een bijpassende kleur en de natuurlijke kleur van de wandogen rustig. En niet in de laatste plaats belooft de hoofddouche Rainmaker Select met twee straalsoorten veel doucheplezier. Daarnaast biedt de grote regendouche een eigen wellnessprogramma.

Strak als sleutel tot succes

De architectuur laat de ruime douche met een minimalistische glazen douchewand prachtig uitkomen. Zo passen de metrotegels perfect in het geheel: de rechthoekige hoofddouche is mooi geometrisch, en de horizontale douchebediening RainSelect versmelt met het motief van de tegels. In dit samenspel van strakke lijnen ogen de bedieningsknoppen die met Select worden bediend als tegels. De strakke en precieze vormgeving wordt doorgevoerd in de wastafel, die met bijpassende wandmengkranen uit de lijn Metropol zijn gecombineerd. De vrijstaande badmengkraan maakt een krachtig statement naast het bad – dat met zijn ronde vormgeving een bewust contrast vormt met de rest van de badkamer. Ook bij dit strakke badkamerdesign geeft hout een warme uitstraling.

 
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt