Nautisch badkamerdesign

comfortabele maritieme badkamer: hoogwaardig design met een frisse wind

Fris blauw en natuurlijk aandoende accenten geven de badkamer een ontspannen vakantiegevoel. Het prachtige design van de wastafels wordt gecombineerd met innovatieve technologie bij de mengkranen en het vrijstaand bad. De inloopdouche maakt de ruime badkamer compleet met doucheplezier geheel volgens de eigen voorkeuren.

Licht badkamerdesign met maritiem accent.
Designbadkamer met maritieme flair

Frisse badkamer: doet denken aan zon, zee en strand

Droom je van een strakblauwe lucht boven de zee, van op een ligbed aan de kust? Deze ruime badkamer baadt in het licht en ademt met een frisse kleur en zandkleurige tegels maritieme flair. Het wit van de badkamerobjecten en het elegant chroom van de kranen komen nog beter tot hun recht tegen de hemelsblauwe achtergrond. Deze vlakken vormen tegelijkertijd een mooi contrast met het optisch levendige mozaïek. De kiezels zorgen voor een strandgevoel en geven de wand in de douche en bij het toilet een prachtige driedimensionale uitstraling. En terwijl de inloopdouche met keuzemogelijkheden uitnodigt tot individueel doucheplezier, is het ook in het bad heerlijk ontspannen. Kortom: een comfortabele badkamer met een nautische uitstraling.

Slimme kraantechnologie in een comfortabele badkamer met strandgevoel

Met hun strakke lijnen versterken de vloergemonteerde wastafelmengkranen uit de hansgrohe lijn Metropol de exclusieve uitstraling van deze badkamer. Ze passen perfect bij de wastafels en vullen de vrijstaande zuilen met bedieningscomfort perfect aan. Bij het bad in het midden van de badkamer biedt de puristisch vormgegeven thermostaat ShowerTablet een ergonomisch aflegvlak voor alle kleine dingen die je voor een ontspannen bad nodig hebt. In de douche zorgt RainSelect met intuïtief te bedienen knoppen en ergonomische draaigrepen voor gebruiksgemak. De douchethermostaat is in de wand ingebouwd, waardoor vrije ruimte ontstaat onder de ruime Rainmaker Select hoofddouche. Het hoogwaardige design in wit en chroom vormt een mooi geheel in de luchtige, minimalistische badkamer met maritieme flair.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt