Compacte douche, vitaliserende werking

Harmonieus badkamerdesign met matzwarte accenten

Droom je van een badkamer waar natuurlijke materialen de toon zetten? Deze droombadkamer met inloopdouche zorgt voor wellnessmomenten naar wens: vitaliserend of ontspannend. Daarvoor zorgen mengkranen en douches in modieus matzwart, omgeven door een lichte inrichting met pasteltinten en hout.

Badkamer in natuurtinten, Pulsify douches en mengkranen.
Design, comfort en duurzaamheid

De natuurlijke badkamer als toevluchtsoord: vitaliseert of ontspant in elk formaat

Zachte natuurtinten en een lichte uitstraling zijn overal in de droombadkamer terug te vinden: de zandkleurige vloertegels lopen door tot in de inloopdouche, harmonieus aangevuld met pastelkleurige wandtegels in de natte ruimtes. De frameloze glazen douchewand houdt de compacte ruimte transparant en trekt de blik naar de wastafel van hout. Het zachte meubel is een lust voor het oog en voelt ook nog eens prettig aan. Huiselijke details, zoals de poef en de rotanlamp, benadrukken de natuurlijke stijl. Als bewust contrast zijn de pasteltinten gecombineerd met mengkranen, douches en accessoires in matzwart. De blikvangers maken duidelijk waar het om draait: wellnessmomenten met water. Daar past de vlak ingelaten douchegoot in hetzelfde hansgrohe FinishPlus oppervlak perfect bij.

Compact doucheplezier, helemaal volgens de routines in de badkamer

Deze droombadkamer maakt indruk met de rustige vormgeving en zorgt bovendien voor wellnessmomenten: de Pulsify S Showerpipe past zich met de wandaansluiting en de in te stellen straalhoek optimaal aan de ruimte aan. Douche-ervaringen in twee intensiteiten: met Select-technologie schakel je met één druk op de knop om tussen de straalsoorten PowderRain en Intense PowderRain, ontspannend en vitaliserend – gewoon zoals bij je dagelijkse routines past. EcoSmart-technologie maakt de douches bovendien zuinig in gebruik bij volledig comfort.

Maar het douchesysteem met hoofddouche en de bij de ShowerTablet Select veilig bevestigde handdouche bieden nog meer: de douchethermostaat beschikt over een klein aflegvlak voor douchebenodigdheden. Nog meer aflegvlakken en haakjes uit de accessoirelijn WallStoris zorgen bij de muur voor een opgeruimde look – zonder chaos in de badkamer kun je nog beter ontspannen of fris aan de dag beginnen.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt