Harmonieus design met wit

Wit is troef in een droombadkamer met zachte kleuraccenten

Met elegant wit als basiskleur voelt deze droombadkamer licht en ruim aan. De badkamerkranen maken de subtiele stijl op harmonieuze wijze compleet in de exclusieve FinishPlus kleur Matt White. Het ingetogen design biedt speelruimte voor individuele accenten, zoals de zachtblauwe tegels op strategische plekken. Daar zijn planten mee gecombineerd, waarmee het strakke badkamerdesign een natuurlijke uitstraling krijgt.  

Lichte badkamer vormt met witte mengkranen één geheel.
Wit is de trend

Badkamerkranen in matwit brengen de badkamer tot leven

Houd je van een lichte inrichting en wil je in de badkamer met witte oppervlakken je eigen stijl tot uiting laten komen? Dan is deze strakke droombadkamer waarin subtiele kleuraccenten voor een persoonlijke touch zorgen, echt iets voor jou. Combineer de basiskleur van de wanden met licht hout voor de badkamermeubels en hemelsblauwe pasteltinten voor de tegels, waar deze nodig zijn. Met matwitte oppervlakken voor badkamerkranen en douches is de comfortabele badkamer rustig voor het oog en krijgt deze een exclusieve uitstraling zonder te overdrijven. De inloopdouche met één glazen wand en een douchesysteem staat voor modern comfort. Het mozaïek dat hier de wand beschermt, staat met het motief symbool voor de levendigheid van water, terwijl verschillende planten de badkamer een extra natuurlijke uitstraling geven. 

Witte kraanoppervlakken als uiting van je eigen stijl 
De stijlbewuste keuze voor zuiver witte kraanoppervlakken wordt in de hele badkamer consequent doorgevoerd. Het oppervlak FinishPlus mat wit laat de mengkranen uit de lijn Talis E mooi uitkomen, net als aanvullende producten als een doucheslang en -houder en het complete Showerpipe douchesysteem. De combinatie van thermostaat, hoofd- en handdouche voldoet aan de hoge eisen voor veelzijdig douchecomfort, die perfect wordt afgerond met de inloopdouche.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt