Doucheplezier in het kwadraat

Raindance E: geometrisch en tijdloos elegant

Het vierkante ontwerp en de hoogwaardige chroom- en glasoppervlakken maken het Raindance E doucheassortiment tot een blikvanger in de badkamer. Van de hoofddouche via de Showerpipe tot aan de thermostaat – Raindance E biedt talrijke mogelijkheden om jouw droombadkamer op maat te realiseren. Voor perfecte harmonie kun je je badkamer aanvullen met de markante mengkranen uit de serie Metropol.

hansgrohe badkamerambiance met Showerpipe Raindance E.
De Showerpipe Raindance E is een compleet systeem in spiegelend chroom met glasheldere voordelen: flexibel qua gebruik en optisch indrukwekkend.

Het plezier in douchen heeft een nieuwe vorm

Breng met het design van de Raindance E douches optische highlights aan in je badkamer. Het platte oppervlak va de vierkante hoofddouche wordt stijlvol in de douche-arm voortgezet. Dat zorgt voor een krachtige expressie in de douche.

Het spel met rechte hoeken en platte vlakken gaat naadloos over in Showerpipe, doucheset, glijstang en ShowerTablet thermostaat (350 of 600 mm breed). Hoogwaardige oppervlakken van chroom en krasbestendig veiligheidsglas brengen markante designaccenten aan. Het veelzijdige assortiment is in perfecte harmonie met het elegant design van de hansgrohe kranenserie Metropol. En dat biedt je zekerheid bij het combineren. Voor een harmonieuze badkamerinrichting.

Design en functionaliteit hand in hand: doucheperformance XXL

Raindance E verwent met een doordachte en efficiënte straalplaat: gecentreerd beleeft u een hogere straalintensiteit, zodat shampoo razendsnel kan worden uitgewassen. Aangrenzend richting buitenkant zijn de spuitkoppen in mindere getale aangebracht. De zachte doucheregen omhult je lichaam daarmee helemaal in een behaaglijke warmte. Voor volle, lichte druppels zorgt AirPower. Wie water wil besparen, neemt de uitvoering met EcoSmart.

Raindance E: vele varianten, geweldige ervaringen

Je bent veeleisend en dat is een goede eigenschap. Bij Raindance E kun je uit vele varianten kiezen, passend bij jouw ideeën:

  • de vierkante hoofddouche zorgt voor XXL doucheplezier. Voor de planning van uw droombadkamer kun je kiezen uit maar liefst drie montagevarianten voor wand en plafond. Bij de in het plafond geïntegreerde versie met een straalplaat van 400 x 400 mm, versmelten plafond en douche tot een harmonieuze eenheid.
  • Bij de doucheset beleef je de elegantie van de royale glijstang Unica E en het comfort van de handdouche Raindance Select S 120. Met de zelf vergrendelende, in hoogte verstelbare, draai- en kantelbare douchehouder stel je de handdouche speciaal op jouw behoeften in. Kies het door jou gewenste oppervlak: glanzend chroom, wit/chroom of zwart/chroom. De glijstang is ook los verkrijgbaar.
  • Het ShowerTablet voor de douche combineert het comfort van een douchethermostaat met een lekker groot planchet tot 600 mm breedte. Het vierkante ontwerp van Raindance E keert terug in het front van veiligheidsglas – in spiegelend chroom of wit/chroom. De eenvoudige symbolen en de ergonomische grepen maken de bediening uiterst eenvoudig.
  • Het ShowerTablet voor het bad verenigt baduitloop en thermostaat in één product. Combineer hem met een handdouche naar keuze en wissel met de comfortabele draaiknop van waterbron.
  • Bij de Showerpipe geniet je van alle voordelen van een doucheset plus thermostaat in één product. Dankzij de eenvoudige montage op bestaande aansluitingen is hij een uitstekende keuze voor de badkamerrenovatie.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt