Grotere actieradius bij de spoelbak

Eenvoudig en comfortabel: keukenmengkranen met uittrekfunctie en hansgrohe sBox

Gebruik water doelgericht met fraai vormgegeven technologie in het hart van jouw keuken. De uittrekbare keukenkraan heeft een veel grotere actieradius en ook een knop om een straalsoort in te stellen of het water te laten lopen. En met de efficiënte hansgrohe sBox wordt multitasken bij de spoelbak makkelijker dan ooit.

Actieradius voor multitasking: de sBox maakt alles makkelijker

De hansgrohe uittrekbare keukenmengkranen zijn bij de spoelbak niet alleen veel flexibeler in gebruik, maar zien er ook nog eens heel mooi uit.

  • De uittrekbare vuistdouche of uittrekbare uitloop vergroot jouw actieradius bij de spoelbak aanzienlijk; in combinatie met de sBox zelfs tot wel 76 cm, zodat je bijvoorbeeld probleemloos planten water kunt geven of een hoge vaas kunt vullen.
  • En met de uittrekbare slang gecombineerd met een draairadius kan er efficiënter worden gewerkt aan een spoelbak met twee fonteinen.
  • Dankzij de MagFit-magneethouder glijdt de slang bijna geruisloos terug en zet zichzelf weer midden in de buis vast.

hansgrohe sBox: alles waar het hoort voor veilig gebruik

Jij wordt waarschijnlijk ook blij als bij de spoelbak alles als vanzelf gaat. Ontdek onze keukenmengkranen met de veilige hansgrohe sBox die bij veel uittrekbare keukenkranen wordt meegeleverd. Of ontdek de uittrekbare vuistdouche of uittrekbare uitloop die ongekend comfort biedt. De slang gaat na gebruik automatisch weer terug in de box in de onderkast, waardoor je je volledig op het multitasken bij de spoelbak kunt concentreren. De sBox is zowel bij uittrekbare keukenmengkranen als bij spoelbakcombinaties verkrijgbaar.
Ruimtebesparende sBox in de kast onder de spoelbak.
Door de veilige en compacte slanggeleiding in de sBox blijft er ruimte over in de onderkast. De kast is daardoor mooi opgeruimd, waardoor je overal makkelijk bij kunt.

hansgrohe sBox: goed opgeruimd

Komt dit jou bekend voor? De kleine kast onder de spoelbak zit vol schoonmaakspullen, waar ook nog eens de slang van de uittrekbare mengkraan tussen hangt. En de slang zit daardoor regelmatig vast. De ruimtebesparende sBox biedt hier de oplossing: meer ruimte voor emmers en andere schoonmaakmiddelen en geen loshangende slang meer. En het ziet er ook nog een stuk beter uit.
Veilige slanggeleiding in de sBox.
Een loshangende slang kan vast komen te zitten en beschadigd raken. In de sBox is de slang veilig opgeborgen en komt deze niet met andere schoonmaakbenodigdheden in aanraking.

Oplossing tegen vastklemmen

De slang kan in de sBox niet vast komen te zitten of beschadigd raken omdat hij is beschermd tegen obstakels die de uittrekfunctie blokkeren. En de veilige behuizing houdt de watervoerende slang verder lang functioneel.
Actieradius van de uittrekbare vuistdouche met sBox
Extra flexibiliteit bij de spoelbak en het aanrecht: de radius wordt in combinatie met de sBox met uittrekbare vuistdouche en uittrekbare uitloop uitgebreid tot wel 76 cm.

Uittrekken met sBox: ongekend veel vrije ruimte

Met de sBox kunnen de uittrekbare vuistdouche en uittrekbare uitloop tot wel 76 cm worden uitgetrokken. Daarmee is de actieradius aanzienlijk groter dan de 50 cm bij gewone slangen en kunnen grote pannen heel makkelijk worden gevuld en bloemen en kruiden ook makkelijk water worden gegeven. Dit zorgt in uw keuken elke dag opnieuw voor efficiënte multitasking.

 
Mengkraan met sBox wordt gebruikt op het werkblad.
Flexibel werken met de uittrekfunctie: de slang kan soepel tot de benodigde lengte worden uitgetrokken.

En plotseling gaat alles als vanzelf

Met de uittrekbare mengkraan en de sBox van hansgrohe gaat alles als vanzelf: de slang glijdt dankzij de geleiding soepel uit de behuizing en kan net zo makkelijk en stil weer worden teruggeduwd zonder dat deze daarbij tegen bakken in de onderkast botst.
sBox met flexibele montagemogelijkheden.
De platte behuizing met maximaal 34 mm kan ook bij weinig ruimte worden geïnstalleerd. De flexibele montagemogelijkheden passen zich aan elke situatie aan.

Een duurzame box die eenvoudig te monteren is

Zelfs in de kleinste onderkast is genoeg ruimte voor de sBox. De platte en slechts 52 cm hoge box kan ook bij weinig ruimte in de hoek of in lage onderkasten worden gemonteerd.

UIttrekbare vuistdouche of uitloop? Aan u de keuze

Bij hansgrohe keukenkranen met uittrekfunctie heb je twee mogelijkheden om water bij de spoelbak te gebruiken. Kies geheel naar eigen wens uit het volgende:

  • een uittrekbare vuistdouche waarbij makkelijk tussen twee straalsoorten kan worden overgeschakeld. Met de normale straal vul je snel en uiterst gericht zelfs grote pannen en vazen en met de aanvullende douchestraal kun je groente, fruit of vis grondig schoonmaken of afspoelen. De bediening is ergonomisch omdat je met één hand van straalsoort kunt wisselen als het water stroomt;
  • een uittrekbare uitloop voor intuïtieve waterregeling met Select-functie. Met één hand kun je water met één druk op de knop aan- of uitzetten: dat kan zelfs heel makkelijk in het voorbijgaan met de rug van je hand of uw elleboog. De kraangreep blijft hierbij geopend en houdt de watertemperatuur en -hoeveelheid constant.

Alle keukenmengkranen met uittrekfunctie

Zo eenvoudig kan de uittrekbare vuistdouche worden bediend

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt