Finoris: dagelijkse routines opnieuw gedefinieerd

Het haar bij de fontein wassen wordt een fluitje van een cent met Finoris.
Nieuwe hansgrohe producten 2021

Een mengkraan, net zo flexibel als jij zelf

Of je nu met vrienden woont, of met je gezin,  hoe meer mensen samenleven, des te meer de behoeften uiteenlopen. De wastafelmengkraan Finoris voldoet met zijn minimalistische design en maximale flexibiliteit aan deze behoeften, want hij maakt badkamerroutines met een uittrekbare vuistdouche met twee straalsoorten veel comfortabeler. De nieuwe mengkraan is de beste keuze voor liefhebbers van een strak design.

Haar wassen bij de wastafel? Dat is nu makkelijker dan ooit.

Met Finoris is chaos rond de wastafel voorgoed verleden tijd en draait alles om veelzijdigheid. De nieuwste innovatieve mengkraan van hansgrohe maakt alles makkelijk en alles mogelijk: spontaan het haar wassen, de baby een bad geven of snel een trui uitwassen.

Veel wensen, één douche, hoge funfactor

Met de lange uittrekbare vuistdouche worden alle activiteiten rondom water kinderspel. De douche zit in de mengkraan en kan indien nodig een halve meter worden uitgetrokken, waardoor een unieke actieradius ontstaat. Na elk gebruik glijdt het uittrekelement soepel in de uitgangspositie terug. 

Houd je van strak design?

De wastafelmengkraan Finoris Flex hoort bij een hoogwaardige designlijn van hansgrohe voor de badkamer. Als u van een minimalistische inrichting houdt, zal het ingetogen, geometrische silhouet je meteen aanspreken. En omdat we bij hansgrohe weten hoe graag designliefhebbers hun eigen stijl doorvoeren, maken we deze mengkranen meteen met drie oppervlakken: in mat zwart, mat wit en chroom. Zo kun je voor jouw badkamer een kleurstelling kiezen die jou het meest aanspreekt: ton sur ton of met stijlvolle contrasten.

Emotionele video van hansgrohe over kranenserie Finoris.

Waarom Finoris een blijvend goede keuze is

  • De flexibele wastafelmengkraan definieert alle routines in de badkamer opnieuw – en jij profiteert hiervan. Je geniet meteen in vier dimensies van de flexibiliteit: bij de uittrekbare uitloop, bij de waterhoeveelheid en temperatuur en bij de twee straalsoorten.
  • De wastafelmengkraan is ook zonder uittrekelement, maar met meerdere hoogtes verkrijgbaar – voor elke fontein. De hansgrohe ComfortZone technologie zorgt voor veel bewegingsvrijheid, veel gebruiksgemak en minder spatten.
  • Mat zwart of mat wit? Met FinishPlus kleuren geef jij je wastafel een individuele en moderne uitstraling. Je kunt zelfs jouw hele badkamer inrichten met deze designlijn.
  • Met de duurzame technologie EcoSmart van hansgrohe verlaag je jouw  waterverbruik tot 5 liter per minuut.
  • Met de anti-kalkfunctie QuickClean blijft jouw mengkraan kalkvrij – voor een mooi schone kraan en een lange levensduur.

Flexibel design voor plezier in de badkamer

Meer producten en nieuwe hansgrohe producten leren kennen

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt