Finoris: dagelijkse routines opnieuw bepaald

Bij de wastafel haren wassen wordt een fluitje van een cent met Finoris.
Nieuwe hansgrohe producten 2021

Een mengkraan, net zo flexibel als jij

Of het nu om een woongroep of een gezin gaat: hoe meer mensen samenleven, des te meer de behoeften uiteenlopen. De wastafelmengkraan Finoris voldoet met zijn minimalistische design en maximale flexibiliteit aan deze behoeften, want hij maakt badkamerroutines veel comfortabeler met een uittrekbare vuistdouche met twee straalsoorten. De nieuwe mengkraan is de beste keuze voor liefhebbers van een strak design.

Haar wassen bij de wastafel? Dat is nu makkelijker dan ooit.

Met Finoris is gedrang rond de wastafel voorgoed verleden tijd en draait alles om veelzijdigheid. De nieuwste innovatieve mengkraan van hansgrohe maakt alles makkelijk en alles mogelijk: spontaan het haar wassen, de baby een bad geven of snel een trui uitwassen.

Veel wensen, één douche, hoge funfactor

Met de lange uittrekbare vuistdouche worden alle activiteiten rondom water kinderspel. De douche zit in de mengkraan en kan indien nodig een halve meter worden uitgetrokken, waardoor een unieke actieradius ontstaat. Na elk gebruik glijdt het uittrekelement soepel in de uitgangspositie terug. 

Houd je van strak design?

De wastafelmengkraan Finoris Flex hoort bij een hoogwaardige designlijn van hansgrohe voor de badkamer. Als je van een minimalistische inrichting houdt, zal het ingetogen, geometrische silhouet je meteen aanspreken. En omdat we bij hansgrohe weten hoe graag designliefhebbers hun eigen stijl doorvoeren, maken we deze mengkranen meteen met drie oppervlakken: in mat zwart, mat wit en chroom. Zo kun je voor je badkamer een kleurstelling kiezen die je het meest aanspreekt: ton sur ton of met stijlvolle contrasten.

Meer inspiratie

Ontplooi je persoonlijkheid met Finoris

Familie selfie tijdens het tandenpoetsen

Wij hebben vrijwel eindeloze mogelijkheden om ons leven te individualiseren en onze waarden tot uitdrukking te brengen. Als je weet wie je bent, wordt het een stuk makkelijker om je badkamer met Finoris perfect in te richten. Maar aan welke eisen moet je leefomgeving voldoen, zodat je de beste versie van jezelf bent? Met de juiste vragen in onze grote persoonlijkheidstest kom je precies dat te weten.

Meer informatie

Waarom Finoris een blijvend goede keuze is

  • De flexibele wastafelmengkraan definieert alle routines in de badkamer opnieuw – en jij profiteert hiervan. Je geniet meteen in vier dimensies van de flexibiliteit: bij de uittrekbare uitloop, bij de waterhoeveelheid en temperatuur en bij de twee straalsoorten.
  • De wastafelmengkraan is ook zonder uittrekelement, maar met meerdere hoogtes verkrijgbaar – voor elke fontein. De hansgrohe ComfortZone technologie zorgt voor veel bewegingsvrijheid, veel gebruiksgemak en minder spatten.
  • Matzwart of matwit? Met FinishPlus kleuren geef je je wastafel een individuele en moderne uitstraling. Je kunt zelfs je hele badkamer inrichten met deze designlijn.
  • Met de duurzame technologie EcoSmart van hansgrohe verlaag je je waterverbruik tot 5 liter per minuut.
  • Met de anti-kalkfunctie QuickClean blijft je mengkraan kalkvrij – voor een mooi schone kraan en een lange levensduur.

Flexibel design voor plezier in de badkamer

Meer producten en nieuwe hansgrohe producten leren kennen

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt