Koop hansgrohe en win een badkamer make-over

wastfel met twee amt witte kranenDe badkamer: elke dag sta jezelf er op te frissen. Maar zeg nou eens eerlijk: Kan die badkamer zelf niet ook een grote opfrisbeurt gebruiken? hansgrohe en tv-stylist Theo-Bert Pot maken jouw badkamer weer als nieuw. Bij aankoop van een hansgrohe product maak je kans op een stylingadvies van Theo-Bert. hansgrohe zorgt voor de kranen en douches!

Hoe werkt het?

Theo-Bert Pot in The Water Studio AmsterdamKoop tijdens de actieperiode (1 t/m 31 oktober) een hansgrohe product en upload je factuur en een foto van je huidige badkamer vóór 7 november via onderstaande link. Heb je gewonnen? Dan krijg je een persoonlijk stylingadvies van stylist en interieurontwerper Theo-Bert Pot, bekend van tv. Dit is inclusief alle kranen en douches die Theo-Bert adviseert, installatie, tegels en verf. Het aankoopbedrag van je zelf gekochte product krijg je retour. Alleen de aanvullingen, zoals een wastafel, elektra of een toilet, hoef je nog zelf te regelen. Niet gewonnen? Niet getreurd! Want we geven ook nog 10 Raindance Select PowderRain regendouches weg (art. 27633670).

Over Theo-Bert

Theo-Bert Pot is een invloedrijke interieurontwerper en stylist, die in het KRO-NRCV-programma op pad gaat om bijzondere ruimtes een frisse look te geven. Met zijn populaire blog The Nice Stuff Collector houdt hij zijn honderdduizend volgers op Instagram op de hoogte over interieur, styling en design.
​​​​​​​
Bekijk het Instagram-account van Theo-Bert hier
actievoorwaarden

Actievoorwaarden Pimp Je Badkamer

Lees hier de exacte actievoorwaarden voor deze actie

download de actievoorwaarden (PDF, 146 KB)
Maar zelf je badkamer pimpen kan natuurlijk ook!

Vind alvast de stijl die bij jou past

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt