Snel, actueel, altijd bij de hand:

hansgrohe apps en mobiele services

Onze service voor jou: kosteloze tools en apps rondom badkamer- en keukenplanning voor je mobiele telefoon of tablet. De hansgrohe apps en mobile services zijn bedoeld om je te inspireren en prachtige oplossingen voor je huis te laten zien. Zie uit naar flexibel, interactief infotainment – waar je ook bent.

New from hansgrohe: Metropol bathroom faucets.
hansgrohe Showroom app: badkamer- en keukenproducten interactief beleven en dealers in de buurt vinden.

hansgrohe Showroom app voor de iPad

Hartelijk welkom in de virtuele hansgrohe showroom. Leer je nieuwe favoriete producten voor badkamer en keuken op een leuke en informatieve manier kennen. Beleef op je iPad, wat hansgrohe onder doucheplezier en watercomfort verstaat. Met spannende toepassingen en videoclips die je opnieuw kennis laten maken met water. En die je een flink eind vooruit helpen bij je planning.

Dit laat de Showroom app zien:

  • Doucheplezier in alle dimensies. Vind jouw individuele doucheoplossing – van moderne handdouches via elegante showerpipes tot aan hoofddouches in groot formaat. En verder nog? Verschillende straalsoorten, comfortabele douchebediening en technologische innovaties.
  • Badkamerkranen – vorm en functie vloeien samen. De keuze aan badkamerkranen is enorm. Ben je op zoek naar de passende mengkraan voor jouw wastafel? Onze configurator presenteert je de ideale combinaties. Test eenvoudig verschillende hoogtes – voor meer vrije ruimte in de badkamer.
  • Doucheplezier ook voor groenten. Maak van je keuken een genot- en comfortzone. hansgrohe keukenmengkranen hebben verstelbare, uittrekbare vuistdouches, water aan- en uitzetten met een druk op de knop, comfortabele hoogtes en draaibereiken. Voor de mooiste werkplek in huis.
  • Virtuele planningstool. Hoe zou deze douche of die mengkraan er bij jou thuis uitzien? Met de camerafunctie van jePad projecteer je de door jou gewenste producten in je eigen badkamer of keuken. Voor jouw favorieten is er een verlanglijst, waarvan je de inhoud kunt mailen of printen.
  • Dealer zoeksysteem online. Waar bevindt zich de dichtstbijzijnde sanitair- en keukenprofessional, waar je hansgrohe producten kunt kopen? Onze uitgebreide database laat je in een handomdraai de dichtstbijgelegen dealer zien – via GPS.

Probeer het zelf uit: hansgrohe Showroom app nu gratis downloaden van iTunes. Houd er rekening mee dat voor het gebruik van de app de desbetreffende gebruiksvoorwaarden gelden.

Bereken hoe veel water en energie je kunt besparen met de hansgrohe bespaarcalculator


Ben je op zok naar een nieuwe douche of kraan? Dan vind je het waarschijnlijk ook belangrijk dat deze water en/of nergie bespaart. Je wilt immers wel milieubewuste keuzes maken. Veel hansgrohe producten zijn voorzien van de EcoSmart technologie, die fors minder water verbruikt. En dat is goed voor je portemonnee en het milieu. Gebruik deze mobiele tool om te zien hoe veel water en energie jij kunt besparen met hansgrohe producten.

Met een aantal kranen en douches kun je tot wel 60% aan water en/of energie besparen. Denk eens even wat deze besparing je in een jaar kan opleveren: de hansgrohe bespaarcalculator helpt je met de berekening. 
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt