Water besparen met Hansgrohe.
hansgrohe waterbespaarcalculator

Waterkosten: Bereken wat je kunt besparen

Ben je op zoek naar een nieuwe mengkraan of douche? En vind je het ook belangrijk dat deze water en energie bespaart? Bingo: Veel hansgrohe producten beschikken over de milieuvriendelijke EcoSmart-technologie die de waterdoorlaat automatisch beperkt. Het lage verbruik is goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu.

Water besparen – en iets teruggeven aan onze planeet

Bereken hoe veel verschil EcoSmart en CoolStart maken

Met behoorlijk wat hansgrohe producten bespaar je automatisch kostbare grondstoffen: Onze douches die zijn uitgerust met de EcoSmart-technologie, verbruiken tot wel 60 procent minder water dan gebruikelijke producten.

Waterkosten: Bereken hoeveel je met hansgrohe producten bespaart

Daar kom je met de hansgrohe waterbespaarcalculator snel en probleemloos achter. En het beste: Je ziet ook het aantal bomen dat dankzij jouw waterbesparing water kan krijgen. Aan de slag: eerst waterkosten berekenen, daarna flink besparen!
  • Douches: Met de bespaarcalculator kun je uitrekenen hoe groot het positief effect van een EcoSmart-douche op jouw water- en energierekening is. Afhankelijk van het douchetype, bijvoorbeeld Raindance Select, berekent de online-tool het besparingspotentieel voor jou.
  • Mengkranen: Alle hansgrohe wastafelmengkranen zijn uitgerust met EcoSmart. Je oude kraan vervangen door een nieuw is in elk geval de moeite waard. Bovendien bespaar je waardevolle energie als je kiest voor een mengkraan met CoolStart. Deze energiebesparende technologie is standaard in veel wastafelmengkranen van hansgrohe. Warm water stroomt alleen als je het echt nodig hebt. 

Advies: In de water bespaartips van hansgrohe kom je te weten hoe kleine veranderingen in onze dagelijkse gewoonten helpen het verbruik te verlagen. 

Een greep uit onze milieubewuste producten

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt