Meer volume, meer plezier

Water besparen met lucht, dankzij AirPower in jouw kraan of douche

Nog meer van water genieten en het verbruik omlaag brengen – dat is mogelijk dankzij hansgrohe AirPower. De AirPower-technologie verrijkt water met lucht, zodat elke druppel voller, volumineuzer en lichter aanvoelt. Het resultaat: meer genot en plezier, telkens wanneer u in de badkamer met water in aanraking komt. En meer efficiëntie. Want met de kracht van lucht gaat u zuiniger met water om.

hansgrohe AirPower: met minder water meer beleven

Waterbesparende douchekop met hansgrohe AirPower.
Beter dan water. De AirPower-mix van water en lucht zorgt voor een laag verbruik en meer strelingen voor de huid.

Nu water steeds schaarser wordt, en lucht volop beschikbaar is,  hebben de experts van hansgrohe in het straallaboratorium iets baanbrekends ontwikkeld: douches met AirPower. Dit betekent: plezier hebben en tegelijkertijd water besparen.

Het principe is eenvoudig, maar geniaal: via een groot oppervlak van de straalplaat van jouw douche wordt lucht aangezogen en vermengd met het water. Die geeft het water letterlijk een bruisende injectie. Fris met lucht verrijkt, zijn de druppels voelbaar lichter en zachter. Daarmee verhoog je niet alleen het plezier tijdens het douchen, maar breng je ook je waterverbruik omlaag. Dankzij AirPower geniet je van water in zijn mooiste vorm – zonder schuldgevoelens.

Uniek doucheplezier met AirPower

Terwijl elke druppel uit jouw regendouche  fluweelzacht over je huid parelt, wordt zijn fantastische werking ontplooid: de AirPower-doucheregen omhult je lichaam met een heerlijk comfortgevoel. Talrijke hansgrohe producten zijn met dit geweldige effect uitgerust: hoofd- en handdouches, douchesystemen en wastafelmengkranen.

Wij bij hansgrohe zijn vinden: elke druppel telt. Daarom  willen we je helpen om water en energie te besparen. Bij onze badkamerproducten met toonaangevende technologieën  heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan AirPower-douches. Wil je ook de straalsoorten leren kennen, waar hansgrohe AirPower in zit? Het parelende AirPower-plezier krijg je met Rain Air XL en Rain Air.

Kom hier te weten hoe AirPower in hansgrohe douches werkt:

Waterbesparende kuip met hansgrohe AirPower technologie.
Non-stop actief voor comfort en een lager waterverbruik: de hansgrohe AirPower-technologie in de kraanuitloop.

hansgrohe AirPower: maakt water nog beter – ook bij de wastafel

Veel  kranen van hansgrohe zijn met AirPower uitgerust. Kranen met deze slimme technologie herken je  in één oogopslag aan de uitloop van de waterkraan. Stil en betrouwbaar voorziet AirPower elke druppel water van meer volheid zorgt voor minder waterspatten. Bij het handen wassen, haren wassen of het verzorgen van de gevoelige kinderhuid: de fluweelzachte druppels doen gewoon goed.

Zo werkt hansgrohe AirPower bij kranen:

Ontdek hier hansgrohe producten met de AirPower-technologie:

Hoe milieubewust ben jij?

Nog meer water en energie besparen in je keuken en badkamer

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt