Meer volume, meer plezier

Water opnieuw beleven met AirPower: Douchen zonder schuldgevoel

Nog meer van water genieten en het verbruik omlaag brengen – dat is mogelijk dankzij hansgrohe AirPower. De AirPower-technologie verrijkt water met lucht, zodat elke druppel voller, volumineuzer en lichter aanvoelt. Het resultaat: meer genot en plezier, telkens wanneer u in de badkamer met water in aanraking komt. En meer efficiëntie. Want met de kracht van lucht gaat u zuiniger met water om.

hansgrohe AirPower: met minder water meer beleven

Waterbesparende douchekop met hansgrohe AirPower.
Beter dan water. De AirPower-mix van water en lucht zorgt voor een laag verbruik en meer strelingen voor de huid.

Omdat lucht in overvloed aanwezig is en kostbaar water niet, hebben de constructeurs van hansgrohe in het straallaboratorium iets baanbrekends ontwikkeld: douches met AirPower. Dit betekent: plezier hebben en tegelijkertijd water besparen.

Het principe is eenvoudig, maar geniaal: via een groot oppervlak van de straalplaat van uw douche wordt lucht aangezogen. Die geeft het water letterlijk een bruisende injectie. Fris met lucht verrijkt, zijn de druppels voelbaar lichter en zachter. Daarmee verhoogt u niet alleen het plezier tijdens het douchen, maar brengt u ook uw waterverbruik omlaag. Dankzij AirPower geniet u van water in zijn mooiste vorm – zonder schuldgevoelens.

Uniek doucheplezier met AirPower

Terwijl elke druppel fluweelzacht over uw huid parelt, wordt zijn fantastische werking ontplooid: de AirPower-doucheregen omhult uw lichaam en verwent u met een heerlijk comfortgevoel. Talrijke hansgrohe producten zijn met dit geweldige effect uitgerust: hoofd- en handdouches, douchesystemen en wastafelmengkranen.

Wij bij hansgrohe zijn van mening: elke druppel telt. Daarom is ons streven om u bij het besparen van water en energie te ondersteunen. Bij onze badkamerproducten met toonaangevende technologieën heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan AirPower-douches. Wilt u ook de straalsoorten leren kennen, waar hansgrohe AirPower in zit? Het parelende AirPower-genot krijgt u met Rain Air XL en Rain Air.

Kom hier te weten hoe AirPower in hansgrohe douches werkt:

Waterbesparende kuip met hansgrohe AirPower technologie.
Non-stop actief voor comfort en een lager waterverbruik: de hansgrohe AirPower-technologie in de kraanuitloop.

hansgrohe AirPower: maakt water nog beter – ook bij de wastafel

Vele wastafelmengkranen van hansgrohe zijn met AirPower uitgerust. Het extra aan comfort en waterefficiëntie herkent u in één oogopslag aan de uitloop van de waterkraan. Stil en betrouwbaar voorziet AirPower elke druppel water van meer volheid en reduceert het tevens vervelende waterspatten. Bij het handen wassen, haren wassen of het verzorgen van de gevoelige kinderhuid: de fluweelzachte druppels doen gewoon goed.

Zo werkt hansgrohe AirPower bij mengkranen:

Ontdek hier hansgrohe producten met de AirPower-technologie:

Hoe milieubewust ben jij?

Nog meer water en energie besparen in je keuken en badkamer

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt