Raindance Select S met PowderRain

Laat je zintuigen ontwaken. Krachtig, zacht, stil, spatarm: de ultieme douche ervaring

Ben jij ook fan van ‘cocooning’ en trek je je graag van tijd tot tijd even terug in de badkamer? Dan word je vast erg blij van een stukje extra wellness bij je thuis, waarmee je in complete ontspanning kunt douchen. Met duizenden microfijne waterparels omhult de nieuwe hansgrohe straalsoort PowderRain je met een zachte cocon van water. Een unieke waterstraal, die pure ontspanning garandeert.

PowderRain spray underneath the overhead shower.
Hier komt PowderRain uit de hansgrohe Rainfinity hoofddouche met XXL straalschijf, met duizenden microfijne waterparels die je lichaam zachtjes omhullen.

PowderRain: Krachtige & zachte douchestraal

Negen van de tien gebruikers zijn het er na het proberen van PowderRain over eens, dat deze douchestraal  "de beste douchestraal aller tijden" is* En dat is niet zo vreemd: De hansgrohe PowderRain technologie verfijnt de douchestraal zes keer, waardoor duizenden minuscule waterparels ontstaan. Hierdoor ervaar je een hele volle, maar ook zachte douchestraal die het lichaam als een warme cocon omhult. PowderRain is overigens niet alleen zacht, maar ook effectief. De vele volle druppels wassen zeep grondig weg en spoelen shampoo effectief uit.

Opmerkelijk stil douchen

De experts in het hansgrohe douchelaboratorium zijn er eveneens in geslaagd om PowderRain tot 20% stiller te maken dan normale douches, tot fluisterniveau. Compleet ontspannen tijdens je dagelijkse doucheritueel was nog nooit zo eenvoudig.

Spat nauwelijks

De waterstraal van PowderRain is dusdanig ontwikkeld, dat hij tijdens het douchen nauwelijks spat. Een spatarme douchestraal betekent een warmer gevoel op je huid, maar ook minder kalkvlekken en minder schoonmaken. Dat betekent voor jou: minder kalkvlekken = minder schoonmaken. En dat is fijn in elke badkamer. Met name bij populaire inloopdouches badkamertrend.

Minidruppels met maximaal effect en een laag verbruik

Ben je milieubewust? PowderRain heeft een lager waterverbruik. Hierdoor bespaar je tijdens het douchen tot maar liefst 20 procent water en energie. Geniet van natuurlijk doucheplezier zonder het milieu en je portemonnee extra te belasten!

Grote interesse in een verfrissende draai aan je douche, maar een kleine badkamer? 


Zin in PowderRain, maar heb je een kleine badkamer? Goed nieuws: je hebt niet veel ruimte nodig op van deze geheel nieuwe douche-ervaring te genieten. Pulsify douches halen het maximale uit de ruimte in jouw badkamer. 

Nieuwe Pulsify douchefamilie betekent PowderRain voor iedereen

Pulsify douches veranderen water in een zijdezachte mantel van ontelbare microfijne waterparels, met PowderRain stralen in verschillende intensiteit. Zo kun jij je keer op keer fris en ontspannen voelen. Wat je ook prettig vindt, welk moment van de dag het ook is, en welk humeur je ook hebt. 


De wonderen van Pulsify passen in iedere badkamer

Wil je het maximale comfort en de maximale waterervaring? Installeer een Pulsify showerpipe - een compleet verkwikkend plezier met een hoofd- en handdouche. 
* 1500 consumenten hebben hansgrohe PowderRain in December 2018 getest in een onderzoek van TRND, een community voor producttesters in Europa. 
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt