Raindance Select S met PowderRain

Laat je zintuigen ontwaken. Krachtig, zacht, stil, spatarm: de ultieme douche ervaring

Ben jij ook fan van ‘cocooning’ en trek je je graag van tijd tot tijd even terug in de badkamer? Dan word je vast erg blij van een stukje extra wellness bij je thuis, waarmee je in complete ontspanning kunt douchen. Met duizenden microfijne waterparels omhult de nieuwe hansgrohe straalsoort PowderRain je met een zachte cocon van water. Een unieke waterstraal, die pure ontspanning garandeert.

The PowderRain jet from the overhead shower.
Na een zware rit komt professioneel wielrenner Peter Sagan helemaal tot rust met PowderRain. hansgrohe is een van de hoofdsponsoren van zijn team, BORA-hansgrohe.

PowderRain: Krachtige & zachte douchestraal

Negen van de tien gebruikers zijn het er na het proberen van PowderRain over eens, dat deze douchestraal  "de beste douchestraal aller tijden" is* En dat is niet zo vreemd: De hansgrohe PowderRain technologie verfijnt de douchestraal zes keer, waardoor duizenden minuscule waterparels ontstaan. Hierdoor ervaar je een hele volle, maar ook zachte douchestraal die het lichaam als een warme cocon omhult. PowderRain is overigens niet alleen zacht, maar ook effectief. De vele volle druppels wassen zeep grondig weg en spoelen shampoo effectief uit.

Opmerkelijk stil douchen

De experts in het hansgrohe douchelaboratorium zijn er eveneens in geslaagd om PowderRain tot 20% stiller te maken dan normale douches, tot fluisterniveau. Compleet ontspannen tijdens je dagelijkse doucheritueel was nog nooit zo eenvoudig.

Spat nauwelijks

De waterstraal van PowderRain is dusdanig ontwikkeld, dat hij tijdens het douchen nauwelijks spat. Een spatarme douchestraal betekent een warmer gevoel op je huid, maar ook minder kalkvlekken en minder schoonmaken. Dat betekent voor jou: minder kalkvlekken = minder schoonmaken. En dat is fijn in elke badkamer. Met name bij populaire inloopdouches badkamertrend.

Minidruppels met maximaal effect en een laag verbruik

Ben je milieubewust? PowderRain heeft een lager waterverbruik. Hierdoor bespaar je tijdens het douchen tot maar liefst 20 procent water en energie. Geniet van natuurlijk doucheplezier zonder het milieu en je portemonnee extra te belasten!

PowderRain in handdouches, douchesets en regendouches

PowderRain zit momenteel in acht verschillende Raindance Select S douches, maar dit aantal wordt steeds groter. Van hoofddouche tot doucheset of handdouche: deze serie staat garant voor kwaliteit en doucheplezier. De douches zijn namelijk van alle gemakken voorzien: Uit de Raindance Select PowderRain handdouche komen drie straalsoorten. De douchesets zijn voorzien van verchroomde wandsteunen en zijn traploos verstelbaar. En met de showerpipe hul je je compleet in een warme cocon van water dankzij de grote hoofddouche met een diameter van 24 centimeter. Met die variatie is de enige vraag nog: Welke komt er in jouw badkamer te hangen?

   

Techniek kan zo fijn zijn

Hansgrohe brengt het water naar je toe in zijn fijnste vormen. PowderRain baseert namelijk op een innovatieve technologie. De afzonderlijke PowderRain-noppen hebben zes fijne openingen (in plaats van slechts één), die de straal in microdruppels opdelen. Daarom is deze straal veel fijner dan gangbare douchestralen. En je voelt het water vederlicht op de huid landen.

hansgrohe PowderRain producten worden standaard geleverd met andere technische innovaties die je leven comfortabeler maken: de Select-knop en QuickClean

Gelieve voor de installatie van hoofddouches en thermostaten een sanitairinstallateur in te schakelen.

* 1500 consumenten hebben hansgrohe PowderRain in December 2018 getest in een onderzoek van TRND, een community voor producttesters in Europa. 
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt