Raindance Select S met PowderRain

Laat je zintuigen ontwaken. Krachtig, zacht, stil, spatarm: de ultieme douche ervaring

Ben jij ook fan van ‘cocooning’ en trek je je graag van tijd tot tijd even terug in de badkamer? Dan word je vast erg blij van een stukje extra wellness bij je thuis, waarmee je in complete ontspanning kunt douchen. Met duizenden microfijne druppeltjes omhult de nieuwe hansgrohe straalsoort PowderRain je met een zachte cocon van water. Een unieke waterstraal, die pure ontspanning garandeert.

Performance XXL: Les yeux se ferment et s'égouttent au quotidien.
Nieuw en uniek: de straalsoort PowderRain van hansgrohe. Microfijne druppels omhullen het lichaam tijdens het douchen in een cocon van water.

Krachtige & zachte douchestraal

De hansgrohe PowderRain technologie verfijnt de douchestraal zes keer, waardoor duizenden minuscule waterparels ontstaan. Hierdoor ervaar je een hele volle, maar ook zachte douchestraal die het lichaam als een warme cocon omhult. PowderRain is overigens niet alleen zacht, maar ook effectief. De vele volle druppels wassen zeep grondig weg en spoelen shampoo effectief uit.

Opmerkelijk stil douchen

De experts in het hansgrohe douchelaboratorium zijn er eveneens in geslaagd om PowderRain tot 20% stiller te maken dan normale douches, tot fluisterniveau. Compleet ontspannen tijdens je dagelijkse doucheritueel was nog nooit zo eenvoudig.

Spat nauwelijks

De waterstraal van PowderRain is dusdanig ontwikkeld, dat hij tijdens het douchen nauwelijks spat. Een spatarme douchestraal betekent een warmer gevoel op je huid, maar ook minder kalkvlekken en minder schoonmaken. Dat betekent voor u: minder kalkvlekken = minder schoonmaken. En dat is fijn in elke badkamer. Met name bij open inloopdouches die zo’n nadrukkelijke badkamertrend zijn.

Minidruppels met maximaal effect en een laag verbruik

Ben je milieubewust? Bij PowderRain is het waterverbruik gereduceerd. Hierdoor bespaar je tijdens het douchen tot maar liefst 20 procent water en energie. Geniet van natuurlijk doucheplezier zonder het milieu en je portemonnee extra te belasten!

 

PowderRain in handdouches, douchesets en douchesystemen

Van PowderRain kun je al genieten bij minimale veranderingen in je douchezone. Als je je badkamer wilt moderniseren en herinrichten, krijg je bij ons ook de complete oplossing. 

  • De nieuwe microdruppels komen uit de handdouche Raindance Select S 120 3jet PowderRain met drie straalsoorten. De twee andere straalsoorten heten ‘Rain’ (volle straal) en ‘Whirl’ (massagestraal). Er kan eenvoudig met de Select-knop worden omgeschakeld. De nieuwe handdouche schroef je gewoon op je doucheslang. Ook de installatie van een bijpassende glijstang is ongecompliceerd: doucheset Raindance Select S 120 3jet PowderRain.
   

Techniek kan zo fijn zijn

Voor jouw welbehagen stuurt hansgrohe waterstralen in geheel nieuwe richtingen. PowderRain baseert namelijk op een innovatieve technologie. De afzonderlijke PowderRain-sproeien hebben zes fijne openingen (in plaats van slechts één), die de straal in microdruppels opdelen. Daarom is deze straal veel fijner dan gangbare douchestralen. En je voelt het water vederlicht op de huid landen.

hansgrohe PowderRain producten worden standaard geleverd met andere technische innovaties die je leven comfortabeler maken: de Select-knop en QuickClean

* Gelieve voor de installatie van hoofddouches en thermostaten een sanitairinstallateur in te schakelen.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt