Deze badkamertips geven richting

Voor maximaal comfort: zo ontwerp je je persoonlijke badkamer

Verheugt u zich op uw droombadkamer die gebouwd gaat worden? Of dat een sanering geheel naar wens wordt uitgevoerd? Goede raad is hierbij zeer welkom. hansgrohe ondersteunt u. Bijvoorbeeld met een checklist om uw perfecte comfortabele badkamer tot stand te brengen: waar u tijdig aan moet denken, welke technische mogelijkheden er zijn, enz. Om te zorgen dat uw badkamer optimaal aan uw behoeften voldoet.

Raadgever voor de nieuwe badkamer die aan al uw wensen voldoet

In nieuwbouw – of in de woning waarin alles op de schop gaat – heeft u volledige beslissingsvrijheid. Van de plattegrond tot aan de techniek kunt u hier lang gekoesterde badkamerideeën verwezenlijken. En innovatieve techniek op uw verlanglijstje zetten. Zodat uw badkamer toekomst heeft.

Behoeften nagaan, prioriteiten stellen

Maar ga eerst zorgvuldig na: wie gebruikt de badkamer – single, woongroep of gezin? Wat moet het worden – een puristische ruimte in stijl of een wellness-oase? Streeft u eerder naar een toevluchtsoord of juist naar een badkamer die overloopt in de slaapkamer? Houd ook rekening met mogelijke toekomstige behoeften: de badkamer voor alle leeftijden geeft u het goede gevoel, dat uw investering duurzaam is. Des te meer als u ooit hulp nodig mocht hebben. Leg daarna een budget vast. En: kies tijdig voor een stijlrichting. Dat vergemakkelijkt uw zoektocht naar passende producten en combinaties. Onze download helpt u om niets te vergeten. Gewoon onderwerp voor onderwerp afvinken.

Tips en ideeën voor het plannen van de badkamer.
Een nieuwe badkamer ontwerpen, betekent: uitzicht op een eigen wellness-sfeer, meer comfort en fraai design. Waar dient u vooraf aan te denken? Onze checklists helpen u.

Van de innovatieve technologie tot aan de stijlwereld: deze ideeën helpen je verder

Wie frisse ideeën voor zijn nieuwe badkamer verzamelt, kan zich laten inspireren door technische innovaties en trends. Droomt u van een inloopdouche en doucheplezier XXL? In de badkamer is de tijd niet stil blijven staan: vraag een sanitairprofessional bij u in de buurt naar de nieuwste trends en mogelijkheden. Met deze achtergrondkennis kunt u de architect of de interieurarchitect doelgericht over uw wensen informeren.

Plan een badkamer met toekomst

De nieuwe badkamer moet duurzaam zijn: met een inbouwoplossing van hansgrohe blijft u flexibel. Zo kunt u vandaag de dag voor een prijsbewust product van hansgrohe kiezen en deze in de toekomst vervangen door een hoogwaardigere oplossing. En dat zonder veel moeite. De basis wordt hier gevormd door het inbouwdeel van hansgrohe, de iBox universal, die geschikt is voor alle inbouwmengkranen van het merk.

Wilt u met vooruitziende blik plannen? Een meergeneratiebadkamer zonder struikelgevaar levert iedereen extra comfort op. En u investeert tegelijkertijd in de waarde van uw huis. Overweeg ook montage van de innovatieve Select-technologie met waterbediening door een druk op de knop. Dit excellente bedieningscomfort vervult de wensen van badkamergebruikers van elke leeftijd. Niet in de laatste plaats: technologieën met inherente grondstoffenbesparing zoals AirPower en EcoSmart maken uw badkamer duurzaam.

Hoe moet de nieuwe badkamer er uitzien?

Goede ideeën voor de badkamer kunnen niet los gezien worden van de voorkeursstijl van mensen. hansgrohe levert verschillende stijlrichtingen, te weten: Modern, Avantgarde en Classic. Zorgvuldig op elkaar afgestemde assortimenten geven u de zekerheid dat echt alles bij elkaar past.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt